上一頁下一頁
發新話題

◈×▋【Rio】〢*♥徵男/女朋友仔.*!!

收藏  |  訂閱
744  5.4k

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 01:15 AM 發表

快快儲錢去吧
我好多地方想去呀
法國, 土耳其, 波蘭, 捷克, 意大利, 希臘...etc~:smile_13:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 01:14 AM 發表 查看引用來源

我成日比人話我串:smile_24:

其實我心地好善良 ga:smile_24:
我覺得你OK丫..唔係話好串姐..人品還好喔!!!

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 01:16 AM 發表 查看引用來源

我好多地方想去呀
法國, 土耳其, 波蘭, 捷克, 意大利, 希臘...etc~:smile_13:
咁多我諗真係有排儲先去到喔...

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 01:17 AM 發表

我覺得你OK丫..唔係話好串姐..人品還好喔!!!
係我個樣生得串 ja ma
我有個中學同學話同我街好有壓力, 因為我好有霸氣
另一個女仔 fd 就話我 d 眼神好串
跟住連以前中學個社工都話我有氣焰...:smile_27:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 01:18 AM 發表

咁多我諗真係有排儲先去到喔...
算啦
都係近近地去台灣泰國先啦:smile_30:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 01:19 AM 發表 查看引用來源

係我個樣生得串 ja ma
我有個中學同學話同我街好有壓力, 因為我好有霸氣
另一個女仔 fd 就話我 d 眼神好串
跟住連以前中學個社工都話我有氣焰...:smile_27:
:smile_03: :smile_03: 我仲好笑..以前比人話我一望人佢地就覺得我好似啤住佢地
我聽完之後笑到肚痛..真係想講句,.
【乜你好心虛咩?!定做左D唔想比人知既事..咁驚人地望】

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 01:23 AM 發表

:smile_03: :smile_03: 我仲好笑..以前比人話我一望人佢地就覺得我好似啤住佢地
我聽完之後笑到肚痛..真係想講句,.
【乜你好心虛咩?!定做左D唔想比人知既事..咁驚人地望】
善良既啤~!?:smile_30:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 01:20 AM 發表 查看引用來源

算啦
都係近近地去台灣泰國先啦:smile_30:
:smile_03: 我仲正..我諗住去南丫島就算

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 01:25 AM 發表 查看引用來源

善良既啤~!?:smile_30:
錯..係善良既望:smile_47:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 01:25 AM 發表

:smile_03: 我仲正..我諗住去南丫島就算
我諗住去粉嶺 ja:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆