上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【202】

收藏  |  訂閱
738  3.9k

引用:
原帖由 ssur_ssur 於 2009-4-25 06:02 AM 發表

小公司~~~~得一個sale~~~~~因此冇同事~~~
做sale 見好多人喎~~ 俾啲心機要試都唔難呀~:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 ssur_ssur 於 2009-4-25 06:07 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~我都想~~
但現在冇咩做~~打工重好~~
咁做嘢開心 ma 你幾多age

引用:
原帖由 genken 於 2009-4-25 06:08 AM 發表 查看引用來源

做sale 見好多人喎~~ 俾啲心機要試都唔難呀~:smile_13::smile_13:
哈哈~~我唔識點識女仔架~~

引用:
原帖由 genken 於 2009-4-25 06:08 AM 發表 查看引用來源

都係呀 5好做到走下坡 ar :smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 06:09 AM 發表 查看引用來源

咁做嘢開心 ma 你幾多age
我28歲了~~
做野~~唔係太開心~~可能經濟唔好~~冇咩做~~覺得好悶~

引用:
原帖由 ssur_ssur 於 2009-4-25 06:10 AM 發表 查看引用來源

我28歲了~~
經濟唔好令好多人唔係太開心 :smile_39: 咁好就要珍惜呀

唉~~~經濟有高好低~~只好睇開d~~~~tommy兄~~禁妳又做什麼工作的~

引用:
原帖由 ssur_ssur 於 2009-4-25 06:15 AM 發表 查看引用來源
唉~~~經濟有高好低~~只好睇開d~~~~tommy兄~~禁妳又做什麼工作的~
做文職.....都多嘢做呀

引用:
原帖由 ssur_ssur 於 2009-4-25 06:10 AM 發表

我28歲了~~
同我差唔多喎~~
做左咁多年嘢... 都係搵啖食啫... 開唔開心都係咁做
有挑戰有出途咁當然最好啦~
覺得唔岩自己就應該改變下~

ssur_ssur 你做左呢份工幾耐呀?

genken~~~我做左2年~~哈哈~~~
但現在經濟唔好~~咩都要做~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆