上一頁下一頁
發新話題

再遇沙灣多水囡囡 (仲濕過上次)

收藏  |  訂閱
737  51.3k

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 01:27 AM 發表

早知我早D問你地啦! 我吾知沙灣可以雙飛!
我都唔記得上一次有師兄可以雙飛﹗﹗﹗只是昨晚看到有人雙飛才記得﹗﹗﹗:smile_24: :smile_24:
所以昨晚坐兩條女都無雙飛﹗﹗﹗:') :')

Tks report :smile_34:

CA 幼齒好似比較少 :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 01:40 AM 發表 查看引用來源

我都唔記得上一次有師兄可以雙飛﹗﹗﹗只是昨晚看到有人雙飛才記得﹗﹗﹗:smile_24: :smile_24:
所以昨晚坐兩條女都無雙飛﹗﹗﹗:') :')
因為一開頭你地喺另一間房玩, 早知我行過嚟同你地飲兩柸啦! 聽講你地係飲得之人

嘩....你又係夜晚唔願訓個類   :smile_27:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 01:42 AM 發表

因為一開頭你地喺另一間房玩, 早知我行過嚟同你地飲兩柸啦! 聽講你地係飲得之人
我邊飲得呀﹗﹗﹗佢兩個飲得多D

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-16 01:52 AM 發表 查看引用來源
嘩....你又係夜晚唔願訓個類   :smile_27:
無錯呀, 我慣左3、4點先訓
我呢D敗類係咁0架喇

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 01:34 發表

睇波有無買波先?
波衫就有:smile_40:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 01:54 AM 發表 查看引用來源

無錯呀, 我慣左3、4點先訓
我呢D敗類係咁0架喇
所以1300既早餐團絕對乎合你需要   :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 01:52 AM 發表 查看引用來源

我邊飲得呀﹗﹗﹗佢兩個飲得多D
你謙姐, 睇你個樣都知你飲得啦

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-16 01:55 AM 發表 查看引用來源

所以1300既早餐團絕對乎合你需要   :smile_30:  
係呀, 之前未去過你地個早餐團0個時教皇叫我去..我心諗.."早餐團喎! 要好早起身0架喎, 點去呀!"
點知原來下晝1點都叫做早餐團!哈哈! 所以我以後會多D嚟0架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆