上一頁下一頁
發新話題

徵.....18歲以上的有心男女朋友 !!!!!

收藏  |  訂閱
747  5.7k

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-3-11 03:57 PM 發表 查看引用來源
haha!!死人一個
因為你敬重佢...........................................:smile_35:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-11 03:57 PM 發表 查看引用來源

你想我點樣關心你......................
甘妳吾關心我拉??   :') :') :') :') :')

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-3-11 03:59 PM 發表 查看引用來源

甘妳吾關心我拉??   :') :') :') :') :')
一身不能二用喎:smile_14: :smile_14: :smile_14:

你地傾掂數先啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-11 03:58 PM 發表 查看引用來源

因為你敬重佢...........................................:smile_35:
萬人之上 ar!!老闆

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-11 04:01 PM 發表 查看引用來源

一身不能二用喎:smile_14: :smile_14: :smile_14:

你地傾掂數先啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:
一 ""???

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-3-11 04:01 PM 發表 查看引用來源

萬人之上 ar!!老闆
謝主龍恩.........................:smile_38: :smile_38: :smile_38:

無人關心我..:') :')
我走拉

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-3-11 04:02 PM 發表 查看引用來源

一 "身"???
一身係留比自己
二用留比你

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-3-11 04:03 PM 發表 查看引用來源
無人關心我..:') :')
我走拉
兄台..............你冇事嗎:smile_38: :smile_38: :smile_38:

小瀅反黎勒xD "

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆