上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 110)

收藏  |  訂閱
738  6.6k

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-2-23 14:05 發表 查看引用來源

不過  .... 打國際就真 係 pk 喇

可能要用   卡域克或者費查 頂個中堅位 ....... 人都癲
希望奧沙可以頂住sin

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-2-23 14:15 發表 查看引用來源
唔知 mr. brown好得番未呢...:smile_13::smile_13:
今朝同老費msn...仲未得 :smile_39:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-23 02:19 PM 發表 查看引用來源希望奧沙可以頂住sin
最閉佢都係有傷在身...:smile_27::smile_27:...好似話要出青年軍....車士打...

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-2-23 14:23 發表 查看引用來源
最閉佢都係有傷在身...:smile_27::smile_27:...好似話要出青年軍....車士打...
佢輕傷啫...睇下可唔可以通過體測....

可能新仔...胆生毛...打出超水準....:smile_44:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-23 02:19 PM 發表 查看引用來源

希望奧沙可以頂住sin
五五波 ..... 奧沙 ... >.<

淨係比阿祖 撞都撞死佢 ...

仲有個伊巴謙        :smile_19:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-2-23 12:42 PM 發表 查看引用來源
仲成日飛機添....又話星期日見....:smile_45: :smile_45:
搞到大場要6打6....:smile_27: :smile_27:
1/3 (日) 摩士 仿真 (白色) 中午 13:00 - 14:30 vs NOW TV

踢完呢場一齊過KG5:smile_35:

引用:
原帖由 cheungsiukai 於 2009-2-23 14:31 發表 查看引用來源

1/3 (日) 摩士 仿真 (白色) 中午 13:00 - 14:30 vs NOW TV

踢完呢場一齊過KG5:smile_35:
銀行SUNDAY開工咩 :smile_41:

引用:
原帖由 cheungsiukai 於 2009-2-23 02:31 PM 發表 查看引用來源1/3 (日) 摩士 仿真 (白色) 中午 13:00 - 14:30 vs NOW TV 踢完呢場一齊過KG5:smile_35:
果日我個仔學校家長日呀...要三點先走得:smile_27:....之後直去kg5....不過去到都係見唔到你架喇....:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-2-23 15:21 發表 查看引用來源
果日我個仔學校家長日呀...要三點先走得:smile_27:....之後直去kg5....不過去到都係見唔到你架喇....:smile_30::smile_30:
新地D BANK唔開...又點兌現 :smile_41: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-23 03:37 PM 發表 查看引用來源

新地D BANK唔開...又點兌現 :smile_41: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
vin兄~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆