上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.2k  14.8k

引用:
原帖由 gingrentse 於 2009-2-9 16:16 發表 查看引用來源
大陸Q女真係好鍾意開視頻:smile_14:,我話明冇佢都肯開:smile_14:
由其係啲C 9, 特別主動啲~~

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-9 09:54 PM 發表 查看引用來源

由其係啲C 9, 特別主動啲~~
我冇開過,好多18,19妹妹仔都主動開,唔怪得師兄你地話溝女易

引用:
原帖由 gingrentse 於 2009-2-9 21:56 發表 查看引用來源

我冇開過,好多18,19妹妹仔都主動開,唔怪得師兄你地話溝女易
快啲見到佢地嘅尊容,自己好打算嘛...費時浪費時間咁解唧~~

我想問下點先可以加到新朋友入陌生人個LIST到架?
我SEARCH到想加既,只可以禁新增朋友..
但人地ADD我時.我就見到佢個名出現係陌生人到?
佢未得我認證佢成為朋友,佢就可以同我CHAT,真係唔太明白..

我係QQ新手黎,唔該各位CHING幫幫忙..

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-9 09:52 PM 發表

中出平安~~
OX9哥晚上好﹗﹗﹗大家甘話﹗﹗﹗﹗:smile_30: :smile_30:

回覆 274# 的帖子

設定===>身份驗証狀態===>"選"需要身份認証才能把我列為好友~~

引用:
原帖由 C-HO 於 2009-2-9 10:08 PM 發表
我想問下點先可以加到新朋友入陌生人個LIST到架?
我SEARCH到想加既,只可以禁新增朋友..
但人地ADD我時.我就見到佢個名出現係陌生人到?
佢未得我認證佢成為朋友,佢就可以同我CHAT,真係唔太明白..

我係QQ新手黎, ...
你加人﹐人地唔拒絕但是又不加﹐只按CANCEL﹐那便走去陌生人的地方﹐傾落好傾對你有好感便會加你去好友區﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-9 22:12 發表 查看引用來源

OX9哥晚上好﹗﹗﹗大家甘話﹗﹗﹗﹗:smile_30: :smile_30:
wataru 兄晚上好~

中出高風險,高快樂~

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-9 10:16 PM 發表 查看引用來源

你加人﹐人地唔拒絕但是又不加﹐只按CANCEL﹐那便走去陌生人的地方﹐傾落好傾對你有好感便會加你去好友區﹗
Oic,唔該你

但我仲有一個問題,
就係咁我加人時,但我係我個陌生人個LIST到係見唔到佢個名的
咁我點先可以開到視窗同佢CHAT到呢?

引用:
原帖由 C-HO 於 2009-2-9 10:38 PM 發表

Oic,唔該你

但我仲有一個問題,
就係咁我加人時,但我係我個陌生人個LIST到係見唔到佢個名的
咁我點先可以開到視窗同佢CHAT到呢?
相同的問題﹗﹗﹗
你加人﹐主動權在QQ女﹐加唔加你在QQ女話事﹐需要等QQ女上線才會知道你加佢﹐然後再決定加唔加你﹐所以這個時間是不會出現在你的LIST裡面﹗﹗﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆