上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~168

收藏  |  訂閱
742  6.7k

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-14 03:40 PM 發表 查看引用來源

個場好細,踢6個咋:smile_38:
詩哥舞街喎....即係上次果個啦....唔係7打7咩??:smile_41:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-14 15:39 發表 查看引用來源

咁都唔係好多姐...:smile_40:
另一邊仲有三個未覆, 呢邊又有幾個未覆, 不過唔緊要啦, 有d會遲到, 有d會早走, 退休jay又可能要跑馬:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-14 15:40 發表 查看引用來源

算細場啦, 細過城門谷果個場

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-1-14 03:44 PM 發表 查看引用來源

另一邊仲有三個未覆, 呢邊又有幾個未覆, 不過唔緊要啦, 有d會遲到, 有d會早走, 退休jay又可能要跑馬:smile_30:
如果真係太多人, 我可以避席架....

引用:
原帖由 cyruski 於 14-1-2009 15:40 發表 查看引用來源

星期日我地通州街都踢七個啦...
詩歌舞街最少踢八個...:smile_34:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-14 15:44 發表 查看引用來源

詩哥舞街喎....即係上次果個啦....唔係7打7咩??:smile_41:
佢踢開 11 人場嘛:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-14 03:44 PM 發表 查看引用來源

我以為通州街啫:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-14 15:46 發表 查看引用來源

如果真係太多人, 我可以避席架....
無咁既需要, 有次一邊十四五個添:smile_44:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-1-14 15:48 發表 查看引用來源

星期日我地通州街都踢七個啦...
詩歌舞街最少踢八個...:smile_34:
佢地試過11人草場都係7對7:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-14 15:51 發表 查看引用來源

我以為通州街啫:smile_13:
我寫得唔夠清楚咩?!:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆