上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART62)

收藏  |  訂閱
729  6.6k

晏左上黎.....就冇人....

冇人冇人冇人<<<<<<<<有冇人呀>>>>>>>>>:smile_38: :smile_38:

頂上去呀~~~~~:smile_40:

悶死禾啦~~>0<”:smile_13:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-16 04:53 PM 發表 查看引用來源
悶死禾啦~~>0<”:smile_13:
:smile_34: 悶咩禾 :smile_44:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-16 04:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_34: 悶咩禾 :smile_44:
係好悶呀~~
今日果個人又有新野比我啦,今日我好快完成左啦~
我真係好想鬧佢呀...:smile_45:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-16 05:06 PM 發表 查看引用來源

係好悶呀~~
今日果個人又有新野比我啦,今日我好快完成左啦~
我真係好想鬧佢呀...:smile_45:
:smile_46: 咁快有新野...係咩姐 :smile_46: 想鬧佢,點鬧 ga :smile_35:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-16 05:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 咁快有新野...係咩姐 :smile_46: 想鬧佢,點鬧 ga :smile_35:
同佢講完D野又問返您同一樣野...
我真係想知佢有冇腦家...:smile_45: :smile_45:

妳同佢講囉, 你有冇腦架, 你成日坐住個腦架

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-16 05:14 PM 發表 查看引用來源

同佢講完D野又問返您同一樣野...
我真係想知佢有冇腦家...:smile_45: :smile_45:
咁快唔記得呀佢...我又入去做先,睇下我d記性好唔好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆