上一頁下一頁
發新話題

口爆

收藏  |  訂閱
339  42.4k

引用:
原帖由 bigjj883 於 2009-1-31 03:35 AM 發表 查看引用來源
尋晚口爆完,繼續含住噬,j頭超hi
我隻佬話好痺, 但超冧:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 honsum 於 2009-1-27 08:57 PM 發表 查看引用來源
邊有男人唔鍾意比吹爆,語唔鍾意的都係假正經。
但真係有人扮晒野咁講, 口爆無咩特別

:smile_30: :smile_30: 你可以帮我口爆就好啦。。。

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-31 09:45 PM 發表 查看引用來源

但真係有人扮晒野咁講, 口爆無咩特別
個個係邊個呀.........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-1-31 09:48 PM 發表 查看引用來源
個個係邊個呀.........................
我都唔知佢係邊個,9唔搭8:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-31 10:10 PM 發表 查看引用來源

我都唔知佢係邊個,9唔搭8:smile_34: :smile_34: :smile_34:
可能佢係女....../  佢仲係豬仔呢.......哈

引用:
原帖由 gum717 於 2009-1-31 10:13 PM 發表 查看引用來源

可能佢係女....../  佢仲係豬仔呢.......哈
haha........咁又係, 未嘆過果種另類高潮~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-31 10:16 PM 發表 查看引用來源

haha........咁又係, 未嘆過果種另類高潮~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我都好耐無試過喇......諗返都好正

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-31 09:42 PM 發表 查看引用來源

其實佢地最敏感係頭果3-4吋, 你果部份啜多d, 九淺一深咁啜, 跟住你feel到佢就出就加速度......:smile_38: :smile_38:
我都知~我九淺一深試過,奶龜頭試過,邊啜邊奶邊按袋都試過,
feel到佢係舒服,都呻吟晒,但又爆唔出~條jj仲超硬架喎~
每次都無計可施要插下面~佢啱啱至又講完咋~:smile_38: 唉:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-31 10:24 PM 發表 查看引用來源

我都知~我九淺一深試過,奶龜頭試過,邊啜邊奶邊按袋都試過,
feel到佢係舒服,都呻吟晒,但又爆唔出~條jj仲超硬架喎~
每次都無計可施要插下面~佢啱啱至又講完咋~:smile_38: 唉:smile_39: :smile_39:
呢d要講技巧同你feel到佢點先爆到, 你要令佢有緊既感覺, 但又要小心d牙整到佢......:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆