上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(13)-不停插插插!!插後門都令我不停高潮了

收藏  |  訂閱
631  32.4k

引用:
原帖由 starksouth 於 13-12-2008 18:46 發表 查看引用來源

等陣食完飯去你個 post 玩下
我都食飯先,開定大門等你,唔好中計 bor:smile_46:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-13 06:47 PM 發表 查看引用來源

我都食飯先,開定大門等你,唔好中計 bor:smile_46:
大門都開埋.... ok

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-13 06:22 PM 發表 查看引用來源

唔明你做咩咁火??
我諗阿c hing谷上腦又搵唔到人好似我個post形容0既女咁樣對佢,
心火盛姐~其實佢都好慘架只可以係度發洩
得0既話就好似我條仔咁搵個女黎吉啦~洗鬼係度浪費咁多時間咩~

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-13 06:47 PM 發表 查看引用來源

咦咦有野玩唔預埋我呀~

引用:
原帖由 bcm 於 13/12/2008 07:00 PM 發表 查看引用來源

我諗阿c hing谷上腦又搵唔到人好似我個post形容0既女咁樣對佢,
得0既話就好似我條仔咁搵個女黎吉啦~洗鬼係度浪費咁多時間咩~
走咗就算啦

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-13 07:10 PM 發表 查看引用來源

走咗就算啦
咦~原來走左啦~好野好野!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 13-12-2008 19:14 發表 查看引用來源

咦~原來走左啦~好野好野!!!!:smile_38:

我番來啦~:smile_38::smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 13-12-2008 19:00 發表 查看引用來源

都話妒忌妳ga la ~

引用:
原帖由 bcm 於 13-12-2008 19:00 發表 查看引用來源

咦咦有野玩唔預埋我呀~
係ㄚ..有好好玩ge 野阿~:smile_46: :smile_47:

引用:
原帖由 lipailam 於 13-12-2008 19:10 發表 查看引用來源

走咗就算啦
可能偷窺緊..... 小心~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆