上一頁下一頁
發新話題

★★尋人【chrisnchuchi & 恰恰好】1016# 尋找阿嬋2008最後一擊 暨 提前慶祝聖誕

收藏  |  訂閱
1.1k  12.2k

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-12-12 01:19 PM 發表 查看引用來源

不準【頂李個費】  
一早有隙,我想自殺

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-12-12 01:33 PM 發表 查看引用來源

一早有隙,我想自殺   
絕對絕對與所有版主無關
(為免95088 & 誤會抽水)

參與規則:
入場先吹
全場禁毒
不準攝錄
不準喧嘩
不準講老母
不準講粗口
不準講大話
不準弄汚地氈
不準【頂李個費】:smile_30: :smile_30:
每人必須購買两份禮物(每份約$30)

Invitation
金南華耶蘇

車版:carskars
龍版:dragonor

參考圖片

相連Post
[url=viewthread.php?tid=8649180]http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=8649180[/url]

日期:12月20日(星期六)

時閒:16:00恭侯,17:00正式開始至23:45
          (法定時間)可延遲

地點:深圳區
      中檔次K場

費用:俾50人仔樓主作小費乜都唔包   
      女女行 2-3-6(過夜請早揚聲  )
      到會小食連啤酒錢約300人仔AA制無大無細
        (法定時間遲到早退300人仔)

報名方法:12月18日下午16:30截止報名
         版面回帖公名      

(確認報名於下頁2#)

確認報名後不出席者,
         即日起媾唔到女,行房前起唔到頭
         並遭強烈遣責

呢個係咪
俾50人仔樓主作小費乜都唔包 :smile_30::smile_30:

各位大大午安

返黎
等陣又出去:smile_27:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-12 03:52 PM 發表 查看引用來源
返黎
等陣又出去:smile_27:  

咁腩忙呀
:smile_13:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-12-12 02:58 PM 發表 查看引用來源
各位大大午安
施公午安:smile_38:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-12 03:53 PM 發表 查看引用來源
施公午安:smile_38:  
我都就走啦:smile_13:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-12-12 03:53 PM 發表 查看引用來源

咁腩忙呀:smile_13:
你估係你
用黎用去面個浸:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-12 03:57 PM 發表 查看引用來源
你估係你
用黎用去面個浸:smile_13: :smile_30:  
緊係唔係啦:smile_13:
睇醫生D錢好貴呀:smile_19:
冇錢玩啦:')

886各位師兄
費公濟公蝦公公:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆