上一頁下一頁
發新話題

20/12星期6晚[北蒲]玩樂在沙灣K Party!(多謝支持,臨時取消)

收藏  |  訂閱
303  77.8k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-12-5 11:34 發表 查看引用來源
20/12星期6晚[北蒲]玩樂在沙灣K Party團費$250唔包車費
4人以上Party飲Voka,啤酒Party預告:*** 20/12星期6晚[北蒲]玩樂在沙灣K Party團費$250唔包車費 ***24/12星期3晚[北蒲]玩樂在沙灣平安夜抽獎K Party團費$250唔 ...
ching , 多口一句. 如果小弟當日( 20/12 )淨 一 q 唔過夜係咪 550.00 人仔. ?
同埋係咪可以飲 vodka ?
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

永遠好朋友毛毛午安! :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 danny323 於 2008-12-16 07:43 PM 發表

我識唔識你簽名講既人:smile_41:
我都唔知佢係邊位,點答你呀?
不如睇下你電話簿有無o個個號碼會容易D找到答案!!!!:smile_15:
我電話簿就無喇:smile_42:  

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-12-17 02:53 PM 發表 查看引用來源

我都唔知佢係邊位,點答你呀?
不如睇下你電話簿有無o個個號碼會容易D找到答案!!!!:smile_15:
我電話簿就無喇:smile_42:   
我都無! :smile_38:

藍毛兄下午好:smile_34:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-12-17 01:36 PM 發表

ching , 多口一句. 如果小弟當日( 20/12 )淨 一 q 唔過夜係咪 550.00 人仔. ?
同埋係咪可以飲 vodka ?
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:
唱K連飲品 250 ( 8:00pm -1:00am )
+
坐台+1Q 300
+
快餐房 60
+
來回車費連食飯大約100必定有找
Total 大約700一定有剩!!!
我近期飲 威士己 & 啤酒 唔知 o岩 唔 o岩 你飲呢!!!:smile_15:

午安毛毛:smile_35:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-12-17 03:04 PM 發表 查看引用來源

唱K連飲品 250 ( 8:00pm -1:00am )
+
坐台+1Q 300
+
快餐房 60
+
來回車費連食飯大約100必定有找
Total 大約700一定有剩!!!
我近期飲 威士己 & 啤酒 唔知 o岩 唔 o岩 你飲呢!!!:smile_15:  
威士己o岩我 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

毛毛午安
魔鬼午安

籃毛午安:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆