上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)5

收藏  |  訂閱
730  17.6k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 10:13 PM 發表 查看引用來源

問佢:smile_41: 佢淨係鐘意kiss女人:smile_44:
係咩, 佢話你知架

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-18 22:13 發表

我就訓啦:smile_19: :smile_19:
咁你快D係浴缸拖佢出黎

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 10:32 PM 發表 查看引用來源

咁你快D係浴缸拖佢出黎
一早沖左啦

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-18 22:34 發表

一早沖左啦
叫你去拖碌碌

你2個 啊......:smile_04: ......咁 快 傾 到 浴 缸 啊....訓 覺 啊......
好 投 契 咁 啵..........我 咩 都 睇 唔 到.....哈哈

咦......2 隻 雀 仔 呢??? :smile_04:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-18 10:01 PM 發表 查看引用來源
109帖吾係講呢樣呀!一路都係講請會友担任當晚工作咁,好似冇提當晚人數配搭喎,會長美人!:smile_39: :smile_39:
我 有 提....你 無 留 意 啦......你 都 揀 1 樣 嘍.....仲 有 機 會 ....呢...~_^
(仲 有....呢 都 得 會 長 大 人,無 會 長 美 人.....其 他 美 人 就 有~~ 係 咪 啊??)

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-18 22:43 發表
你2個 啊......:smile_04: ......咁 快 傾 到 浴 缸 啊....訓 覺 啊......
好 投 契 咁 啵..........我 咩 都 睇 唔 到.....哈哈
你想屎咩...駛吾駛我幫手:smile_34:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 10:50 PM 發表 查看引用來源

你 可 以 幫 咩 手 啊??

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 10:50 PM 發表 查看引用來源

史5史人幫手:smile_38: :smile_38: :smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-18 22:53 發表

你 可 以 幫 咩 手 啊??
隊冧.................你估邊個呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆