上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.4k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-6 04:48 AM 發表 查看引用來源

無喎.........我地好耐無打牌
但一齊去蒲噃.......:smile_40:
又一齊北上尋歡喎......:smile_34:
唔理顏妹添......:smile_22: 唔比顏妹跟去.........:smile_22:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-6 04:49 AM 發表 查看引用來源

點解.......你咁多毛概
食錯野囉.........:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-6 04:50 AM 發表 查看引用來源

呢的野.......你同我秘書講啦
你秘書轉左呔....... ...到戈相向........:smile_13:
做左車牌跟班.........

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-6 04:51 AM 發表 查看引用來源

有著數........駛唔駛通知埋呀三叔公呀
分薄哂.......:smile_14: ..你諗過......:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-6 04:51 AM 發表 查看引用來源

呢學黎有乜用呢
order日本菜用囉.......笨..........:smile_38:

每日一字:
sashimi=刺身

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-6 12:25 PM 發表 查看引用來源

老襯亭的確留下好多回憶呀.....

但變咗xx閣我都無去 lu :smile_42::smile_42:
有無山盟海誓??
沒有了從前的味道了....... 只是遊客區......:smile_40:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-6 12:28 PM 發表 查看引用來源

妳又要用腦呀,呀顏妹變咗痴呆唔好 la :smile_43::smile_43:
你又轉左邊條頻道....:smile_27:...顏妹唔識答丫.....:smile_39: .help me~~~:smile_38:
:smile_43:

To Kelvin

Hey,Kelvin

你係咪好忙~~~?
祝  您工作順利~~!!

作返工前準備....
:smile_15:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-6 12:32 PM 發表 查看引用來源

你仲唔閃噃.......:smile_22:
遲到你就知味道~~:smile_34:  
........無遲到..........吹吹呀.......:smile_34: ......

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-6 12:20 PM 發表 查看引用來源

仇兄癲左???:smile_40: 駛唔駛幫手送你去...............:smile_38: 青山
要.....一定要

仲要你送我添

唔係點車埋你入去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆