上一頁下一頁
發新話題

尋晚同sp........P.1/P.13/P.14/P.16/P24

收藏  |  訂閱
382  41.3k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-13 01:11 PM 發表 查看引用來源

天氣凍兩個互相取暖先顯得 warm 丫嘛.. :smile_46:
即係飛鵝山泊車又冇乜地方.. 所以 d 人集中左..
講到好似好好玩咁喎
衰鬼

咁即係上完睇SHOW都得啦~哈哈哈

引用:
原帖由 kama820 於 2008-11-13 01:12 PM 發表 查看引用來源

講到好似好好玩咁喎
衰鬼

你上過去未架?
人地用報紙遮晒 windows架. 睇show?發夢就得

引用:
原帖由 pking 於 2008-11-13 01:15 PM 發表 查看引用來源

你上過去未架?
人地用報紙遮晒 windows架. 睇show?發夢就得
我未去過喎

甘你搵日上下去見識下啦.好q多人架

引用:
原帖由 kama820 於 2008-10-30 01:15 PM 發表 查看引用來源
見咁多人都分享自己既經驗
等我又講下我尋晚發生既事先~
(寫得唔好,請見諒~:smile_13: )

尋日係公司既時候(大約下午5-6點)
係MSN見到個以前既SP(佢都係我同事)
(其實都唔係好耐之前,大約5-6個 ...
我個size都唔錯架....:smile_13:
諗諗好喎:smile_47:

引用:
原帖由 pking 於 2008-11-13 01:17 PM 發表 查看引用來源
甘你搵日上下去見識下啦.好q多人架
我都無車....自己點會去喎:smile_19:

引用:
原帖由 kama820 於 2008-11-13 13:12 發表 查看引用來源

講到好似好好玩咁喎
衰鬼

係架.. 買少少野燒野食..傾吓計飲少少酒.. 跟住落沙灘.. 著埋件乾濕褸 for 褸住你.. 咁錫吓錫吓就想要架啦.. 衰野

飛鵝山呢.. 一係做show .. 一係睇show.. 有得揀既~ hahaa*

引用:
原帖由 kama820 於 2008-11-13 01:18 PM 發表 查看引用來源

我都無車....自己點會去喎:smile_19:
搵你個sp去囉:smile_38:.........我都無車幫你唔到:smile_13:

kama,你幾多歲呀?

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-13 01:20 PM 發表 查看引用來源

係架.. 買少少野燒野食..傾吓計飲少少酒.. 跟住落沙灘.. 著埋件乾濕褸 for 褸住你.. 咁錫吓錫吓就想要架啦.. 衰野

飛鵝山呢.. 一係做show .. 一係睇show.. 有得揀既~ hahaa*
不過我成日都見到有得BBQ既沙灘係好多人既~

飛鵝山...咁你又去過未先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆