上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~153

收藏  |  訂閱
752  6.8k

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-28 09:50 AM 發表 查看引用來源

有錢當然收啦, 但其實, 派咗都唔開心..
呢關係我最有信心果場, 依家只能當乘1:smile_39:
有錢收就唔好咁貪心啦:smile_40: 今明兩日又有咩心水??:smile_38:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-28 09:52 AM 發表 查看引用來源

可以去同街場D人踢架,其實仲好玩,因為認真D:smile_13:
你睇住個市, 準備開啦...
昨晚美國匯控ADR收報每份52美元,折合每股80.62元,較本港昨收市價75元,升7.49%

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-28 09:52 AM 發表 查看引用來源

可以去同街場D人踢架,其實仲好玩,因為認真D:smile_13:
但係我隻腳只適合同自己友友賽.....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-28 09:53 AM 發表 查看引用來源

有錢收就唔好咁貪心啦:smile_40: 今明兩日又有咩心水??:smile_38:
睇吓先, 我仲未計歐洲盤...
下午先話你知

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-28 09:56 AM 發表 查看引用來源

你睇住個市, 準備開啦...
昨晚美國匯控ADR收報每份52美元,折合每股80.62元,較本港昨收市價75元,升7.49%
你估我唔睇得清楚過你咩:smile_34: 不過隻941..........:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-28 09:57 AM 發表 查看引用來源

但係我隻腳只適合同自己友友賽.....:smile_13:
咁你收皮啦:smile_34:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-28 09:58 AM 發表 查看引用來源

睇吓先, 我仲未計歐洲盤...
下午先話你知
計咩??幾時教下我??:smile_40:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-28 09:35 AM 發表 查看引用來源

你搭到架船都唔開

仲諗住訓醒數銀紙, 點知場波取消咗,
其餘兩關都中晒, 個卜 % 狗會又唔派彩
引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-27 12:26 PM 發表 查看引用來源
我呢排旺, 唔怕你:smile_34:
主(-1) 有4.8倍, 真係好想試試博吓:smile_13:
今日的我打倒昨日的我:smile_39:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-28 09:58 AM 發表 查看引用來源

你估我唔睇得清楚過你咩:smile_34: 不過隻941..........:smile_13:
升力唔大:smile_39:
9:35 ~ 80.8
9:50 ~ 78.0
:smile_39:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-28 09:58 AM 發表 查看引用來源

咁你收皮啦:smile_34:
所以我未衫都唔帶lor....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆