上一頁下一頁
發新話題

♪ヘ(^ω^ヘ)(ノ^ω^)ノ♪蒸終身知己

收藏  |  訂閱
736  5.3k

引用:
原帖由 我D毛好短 於 2008-10-13 02:00 PM 發表

話事話....期實點解PM 會西時間 :smile_44: ?
0吾明就算Lar
0吾好問:smile_34:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-13 02:02 PM 發表 查看引用來源
0吾明就算Lar
0吾好問:smile_34:
我想知丫嘛但係..........

撇喇......下次玩過......bye~!!

引用:
原帖由 我D毛好短 於 2008-10-13 02:10 PM 發表 查看引用來源

我想知丫嘛但係..........
大家興趣唔同...........唔想....................已講明啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-13 02:32 PM 發表 查看引用來源
大家興趣唔同...........唔想....................已講明啦
唔係好明....唔想咩啊:smile_29:?........ 唔想pm 牙:smile_29:?       :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 我D毛好短 於 2008-10-13 02:58 PM 發表 查看引用來源

唔係好明....唔想咩啊:smile_29:?........ 唔想pm 牙:smile_29:?       :smile_43: :smile_43:
係囉..............有啲人唔知做咩一上場就叫人pm............但唔係個個中意架.......好地地係度講下咪算囉................p咩m啫。係嗎............

試下你咪知囉。。 :smile_45:
引用:
原帖由 我D毛好短 於 2008-10-13 02:00 PM 發表 查看引用來源話事話....期實點解PM 會西時間 :smile_44: ?

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-13 03:01 PM 發表 查看引用來源
試下你咪知囉。。 :smile_45:
又跟.........................千祈唔好試..............樓主唔中意就要尊重人..........

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-13 03:18 PM 發表 查看引用來源
又跟.........................千祈唔好試..............樓主唔中意就要尊重人..........
有咩咁唔方便嘅野要一見面pm呢

又跟。。 而家玩 showhand 咩。。 
引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-13 03:18 PM 發表 查看引用來源又跟.........................千祈唔好試..............樓主唔中意就要尊重人..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆