上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了......[重新編輯--阿麗、阿貞、蘇女]

收藏  |  訂閱
454  38.1k

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-24 17:56 發表 查看引用來源

哎哟~~唔好咁大力啦~~想揸爆人咩~~ :smile_22:
跟住就挖我對波出嚟!用手指捽下粒奶頭!:smile_14:  
跟住.......唔使我講啦....... :smile_44:
收到~啜吓佢先!
我溫唔溫柔呀!

幣~唔記得問吓河仔可唔可以添!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-24 05:52 PM 發表 查看引用來源

揾40号吖嘛!:smile_04:
你估我唔知你攏嘢?:smile_41:
貪得無厭!:smile_34:
唔使講到我好似色魔咁既!:smile_39:
不過有又唔拘呀!:smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-24 05:59 PM 發表 查看引用來源

收到~啜吓佢先!
我溫唔溫柔呀!
耶~~啜到人哋好痕呀.......:smile_47:
大力啲........啊....... :smile_35:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-24 18:05 發表 查看引用來源

耶~~啜到人哋好痕呀.......:smile_47:
大力啲........啊....... :smile_35:
我知啦~我驚緊河仔會 我呀!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-24 05:59 PM 發表 查看引用來源

收到~啜吓佢先!
我溫唔溫柔呀!

咩事呀?我睇唔到呀?:smile_27:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-10-24 18:09 發表 查看引用來源

咩事呀?我睇唔到呀?:smile_27:
咁冇嘢啦!:smile_35:

引用:

收到~啜吓佢先!
我溫唔溫柔呀!

唔好理佢啦!
你快啲大力啲啜我個奶頭先啦......

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-24 18:08 發表 查看引用來源

我知啦~我驚緊河仔會 我呀!
好在佢睇唔到啫!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-24 18:13 發表 查看引用來源

唔好理佢啦!
你快啲大力啲啜我個奶頭先啦......
好啦~死就死啦!
啜..........咦~妳下面出晒水啦!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-24 06:18 PM 發表 查看引用來源

好啦~死就死啦!
啜..........咦~妳下面出晒水啦!
哎......係呀.......好舒服啊......... :smile_47:
等我摸下你條嘢有冇硬到先?:smile_41:
咦?唔係吖?都幾有份量噃!:smile_14:
下次話俾我聽有幾長吖!:smile_30:
我走啦!:smile_15:
我要去抺水呀!:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆