上一頁下一頁
發新話題

再認真徵男友…

收藏  |  訂閱
736  10.7k

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-10-11 02:39 AM 發表 查看引用來源

哈..你公司會唔會俾期票你架..你地個個都拎番...CASH FLOW唔掂啵
唔會......我地係AIA攞返要等3個月.......前幾日公司請咗滙豐d人上嚟講做強積金d嘢

引用:
原帖由 紅心小路寶 於 2008-10-11 02:41 AM 發表 查看引用來源

可能樓主仲細....唔了解我地d打工仔:smile_30:
唔係丫.佢同我差唔多年紀架XD

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-10-11 02:49 AM 發表 查看引用來源

唔係丫.佢同我差唔多年紀架XD
但冇理由佢唔明㗎.......莫非樓主唔洗做:smile_30:

引用:
原帖由 紅心小路寶 於 2008-10-11 02:48 AM 發表 查看引用來源

唔會......我地係AIA攞返要等3個月.......前幾日公司請咗滙豐d人上嚟講做強積金d嘢
間間都唔好=W=
引用:
原帖由 紅心小路寶 於 2008-10-11 02:50 AM 發表 查看引用來源

但冇理由佢唔明㗎.......莫非樓主唔洗做:smile_30:
應該唔係啦

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-10-11 02:52 AM 發表 查看引用來源

間間都唔好=W=

應該唔係啦
我聽好多人講......話做强積唔好....就算簡保本機金....都會輸㗎:smile_13:

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-10-11 02:52 AM 發表 查看引用來源

間間都唔好=W=

應該唔係啦
咁唔知樓主佢做盛行:smile_14:

just to say hi!!
有無人啊??

引用:
原帖由 紅心小路寶 於 2008-10-11 02:55 AM 發表 查看引用來源

我聽好多人講......話做强積唔好....就算簡保本機金....都會輸㗎:smile_13:
中長線黎講...保本連本都保唔到..係保個數..而唔係保住個購買能力嘛
唔揀中高你連INFLATION都追唔到...

引用:

間間都唔好=W=

應該唔係啦
話之佢啦......仲之攞返筆錢....自己做投資.....見市病攞佢命....再加我嘅術數投資法...實掂

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-10-11 02:58 AM 發表 查看引用來源

中長線黎講...保本連本都保唔到..係保個數..而唔係保住個購買能力嘛
唔揀中高你連INFLATION都追唔到...
如果被我簡.....我實簡恆止基金........:smile_04:
但要成日搬動自己基金..... 手續費貴.......輸就輸手續費

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆