上一頁下一頁
發新話題

徵西九龍型仔型女入黎~~~吹吹吹(吹旺佢)ar~vol.12

收藏  |  訂閱
745  6.6k

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-27 06:28 AM 發表 查看引用來源
你咋:smile_30: :smile_43:
係呀,咪只係話我自己囉頭先,放心喎,我唔會賴埋你既

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-9-27 06:28 AM 發表 查看引用來源

我老公仔:smile_13:
即係而家見到佢名呢個唷 :smile_13:

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-9-27 06:27 AM 發表 查看引用來源

大家咁話啦朋友,所以我從來冇掩飾過自己好咸濕既一面俾大家睇 :smile_30:
係人都知你出名咸濕架啦

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-9-27 06:28 AM 發表 查看引用來源

係呀,咪只係話我自己囉頭先,放心喎,我唔會賴埋你既
賴我都認.邊個男人吾咸濕.大監都想摸吓啦.就係咁解:smile_30:

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-9-27 06:29 AM 發表 查看引用來源

即係而家見到佢名呢個唷 :smile_13:
有名咩乜:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-9-27 06:30 AM 發表 查看引用來源

係人都知你出名咸濕架啦
錯,我只係冇掩飾我呢一面姐,真真正正咸既我都唔夠淫淫咁勁,因為佢連個名都改埋淫淫 :smile_27:

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-27 06:30 AM 發表 查看引用來源
賴我都認.邊個男人吾咸濕.大監都想摸吓啦.就係咁解:smile_30:
係咯,俗語都有話啦 : 男人唔咸濕,女人好心up :smile_30:

引用:
原帖由 黑暗暴風 於 2008-9-27 06:28 AM 發表 查看引用來源
B B女:smile_38: 咁早訓醒喇:smile_30:
早睡早起丫麻:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-9-27 06:31 AM 發表 查看引用來源

有名咩乜:smile_14: :smile_14:
你唔係話 : bb很想去愛你咩  :smile_13:

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-27 06:30 AM 發表 查看引用來源
講得岩丫:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆