上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.3k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:39 AM 發表 查看引用來源
今日已經 update 咗啦!為方便大家了解小妹今日的床上衣著,呢張送的:

本來都唔想扯旗架嘞,點知睇完妳張靚相和附語,我又扯左 :smile_27:

引用:
原帖由 beforelove 於 2008-9-8 01:24 PM 發表 查看引用來源

本來都唔想扯旗架嘞,點知睇完妳張靚相和附語,我又扯左 :smile_27:
:smile_39::smile_39:.......個個男仔都扯左 la,咁fion全裸 d hospital都爆晒 la.......:smile_42::smile_42::smile_30:

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-8 01:22 PM 發表 查看引用來源

小妹妹咁串!:smile_22:  捉到妳係唔係陪我一晚先。
好! Freeman, 我最鍾意男人有信心。不過, 唔可以無限期。 今日星期一, 如果星期三夜晚12:00 前你可以講到我係邊果(pm 我, 如果你咁sure 唔怕我唔認, 我都驚你做野嚮我), 星期五我陪你玩一晚 (只限Freeman 玩,其他人唔準幫拖, 同樣唔接受參與)。如果唔得, 你要影張正面全祼post 上來, 點呀?  I dare you ! :smile_46:

男人,如果真係要了解女人,請由陰道開始。唔係要先性後愛或one night stand, 而係女人的心情由發育後完全由陰道支配。最簡單諗下你地30幾度著短褲都話熱的時候,我地仲要24 小時貼住張"立"住"立"住的野嚮下身。平日沖涼你地一支汁液攪掂,知唔知我地又怕發炎又怕其他野。如果你地真係錫女人,下次做愛插入前多少少心思同耐性去照顧下女人的下半身感受。咁佢一定會愛上同你做。

獲益良多:smile_14:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:36 PM 發表 查看引用來源

好! Freeman, 我最鍾意男人有信心。不過, 唔可以無限期。 今日星期一, 如果星期三夜晚12:00 前你可以講到我係邊果(pm 我, 如果你咁sure 唔怕我唔認, 我都驚你做野嚮我), 星期五我陪你玩一晚 (只限Freeman 玩,其他 ...
哈, freeman努力啦

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:36 PM 發表 查看引用來源

好! Freeman, 我最鍾意男人有信心。不過, 唔可以無限期。 今日星期一, 如果星期三夜晚12:00 前你可以講到我係邊果(pm 我, 如果你咁sure 唔怕我唔認, 我都驚你做野嚮我), 星期五我陪你玩一晚 (只限Freeman 玩,其他 ...
Freeman,,,,,做野la....... 咪比人串上心口映衰男人

Freeman期待妳食完Fion報告,米令大家失望阿

fion...enjoy your lunch first

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 02:51 AM 發表 查看引用來源
Ok ! 今晚完啦!Goodbye class!

90度躬身講再見啦:
今朝番到公司, 見到 Fion 張相, 真係特別精神, :smile_40:  :smile_40:

Fion, 見到妳之前既5/9....心情有d被牽動...做每件事,不同的心情會有不同感覺....佢顯現一個不值妳留戀既一面,某程度係加速妳既進化。

好在見到妳在新post中已經獲得新生,祝妳往後事事順利。

PS 我覺得其他失意中既師兄師姐可以向樓主好好學習,祝好運:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆