上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 41回

收藏  |  訂閱
749  4.3k

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 03:17 AM 發表 查看引用來源

點解會咁呢?:smile_40:
好似成日都會5開心:smile_13:

引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-10 03:18 AM 發表 查看引用來源

逼人數40萬隻綿羊:smile_30:
其實唔駛數架
你睇,佢淨係聽到,而家都應該已經訓著咗喇............呢招勁掛:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-10 03:20 AM 發表 查看引用來源

好似成日都會5開心:smile_13:
搵唔搵到主要原因呀?:smile_40:

做人,最大ga責任,就係盡量諗辦法去令自己開心喎,你咁好唔負責架喎:smile_38:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 03:20 AM 發表 查看引用來源

其實唔駛數架
你睇,佢淨係聽到,而家都應該已經訓著咗喇............呢招勁掛:smile_34: :smile_30:
應該系嚇到暈倒:smile_30:

引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-10 03:19 AM 發表 查看引用來源

好似個人成日都好灰:smile_39:
咁唔得架...要開心d至得ma

成日諗嘢咁灰會仲唔開心啦

引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-10 03:21 AM 發表 查看引用來源

應該系嚇到暈倒:smile_30:
咁你聽日如果見到佢,幫我問候佢一聲丫,唔該:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 03:21 AM 發表 查看引用來源

搵唔搵到主要原因呀?:smile_40:

做人,最大ga責任,就係盡量諗辦法去令自己開心喎,你咁好唔負責架喎:smile_38:
開心

要開心d先:smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2008-9-10 03:23 AM 發表 查看引用來源

咁唔得架...要開心d至得ma

成日諗嘢咁灰會仲唔開心啦
我要努力學識令自己開心:smile_34:

引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-10 03:27 AM 發表 查看引用來源

開心

要開心d先:smile_30:  
咦~好似有d慧根咁喎:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 03:23 AM 發表 查看引用來源

咁你聽日如果見到佢,幫我問候佢一聲丫,唔該:smile_40: :smile_30:
毛問題:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆