上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-29 04:18 PM 發表

哼........我你要咁睇我...我仲有咩好講...你知唔知...我因為怕你俾人玩....
會令你個衰仔傷心....我決定左...去媾左你想媾既女....傷左佢一次心先....
跟手同佢講...最愛佢既人...一直係佢身邊...咁你咪易得 ...
嗱.....呢d咪真心朋友囉...
唔好媾來媾去啦
一於齊齊去fastfood 算啦

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-7-29 04:05 PM 發表

你唔係直接影響我 你係影響SUNDAY條龍脈JE
你就張就下 行一次後門 上次亞雀 都係頂樓入
入天台行返落黎呀~:smile_30:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-29 04:10 PM 發表

見係你...俾第2個plan 你啦....打左先
............................咁我咪要好多謝你~~:smile_13:

引用:
原帖由 calacm 於 2008-7-29 04:16 PM 發表

奇實大家唔好咁謙啦....
只要新地又多女 , 又多拎女...到時就唔驚無啦
哈哈...
上星期6 識左條女
點知唔見左個電話
真係SHIT:smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-29 04:27 PM 發表

入天台行返落黎呀~:smile_30:
下....咁d女女都會係入面架啦
邊到入都係一樣
此終紙包唔住火

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-7-29 04:32 PM 發表

上星期6 識左條女
點知唔見左個電話
下....咁大件事...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-29 04:29 PM 發表

............................咁我咪要好多謝你~~:smile_13:
我諗講句都要既.....哈哈

引用:
原帖由 calacm 於 2008-7-29 04:33 PM 發表

下....咁大件事...
都怪自己累事 唉.....

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-29 04:29 PM 發表

唔緊要啦...小問題

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-7-29 04:32 PM 發表

上星期6 識左條女
點知唔見左個電話
你幾時上去玩呀....咁都唔叫我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆