上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  72.9k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-22 09:39 發表 查看引用來源

真係好正,不過好彩佢同佢老公而家仲係喺一齊
咁都係!玩還玩!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-22 09:42 發表 查看引用來源
咁都係!玩還玩!
雖然我同過佢兩次但係之後見到面大家都冇提淨係飲酒、玩同吹水
不過有時傾夜咗都係感覺有啲古怪,始終大家都搞過

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-22 09:52 發表 查看引用來源
雖然我同過佢兩次但係之後見到面大家都冇提淨係飲酒、玩同吹水
不過有時傾夜咗都係感覺有啲古怪,始終大家都搞過
之後有冇試過抽下水?

[quote]原帖由 licklickson 於 2024-8-22 09:53 發表 查看引用來源
之後有冇試過抽下水? [/quote
抽水就冇,不過佢飲多咗都係鍾意挨挨下同埋佢都係多同男人飲,同男人唱歌
佢好少同老公落去,有時佢玩埋好熟嗰班男人都會攬下佢抽下佢水,我唔覺得佢好介意

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-22 10:40 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 licklickson 於 2024-8-22 09:53 發表 查看引用來源
之後有冇試過抽下水? [/quote
抽水就冇,不過佢飲多咗都係鍾意挨挨下同埋佢都係多同男人飲,同男人唱歌
佢好少 ...
咁都好正常嘅!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-22 10:48 發表 查看引用來源
咁都好正常嘅!
反而佢有個中女朋友,同條佬分開咗好耐勁效又係成日落嗰度玩,一醉咗hi hi哋就搵嘢食,據我所知嗰度起碼有三個人食過佢
不過我冇食過🤫🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-22 10:52 發表 查看引用來源

反而佢有個中女朋友,同條佬分開咗好耐勁效又係成日落嗰度玩,一醉咗hi hi哋就搵嘢食,據我所知嗰度起碼有三個人食過佢
不過我冇食過🤫🤭
點解唔食埋佢?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-22 10:52 發表 查看引用來源

不過我冇食過🤫🤭
外貌身材有冇亞嫂咁正?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-21 18:23 發表 查看引用來源

尤其是嗰個係你認識咗好耐嘅阿嫂,真係特別興奮
這個我沒有經驗😅😅😅😅

引用:

不過我冇食過🤫🤭
食唔食...!遲早都會食😍😍🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆