上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 12:59 AM 發表

深紫....咁咪要去salon比人整幾個鐘- -...

我慣左自己係屋企漂染
要架..............................:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:02 AM 發表

傻瓜......無唔靚ge女人,只有懶ge女人,明嗎???
傻豬....無唔想扑野既男人...只有冇得扑野既男人  明嗎:smile_45:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:00 AM 發表

果晚我同佢同一個朋友三人行出街食飯....

果晚我著左西裝,果晚好熱(就打風前兩晚),去到一間食店(味千X面)....

坐低苛打左D野食之後....果間野勁焗同埋熱...咁我就解多一粒X...

係度做時候....佢就 ...
吓???咁都得呀!!!!!!:smile_27:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:04 AM 發表

傻豬....無唔想扑野既男人...只有冇得扑野既男人  明嗎:smile_45:
你成日都係咁講架啦,明哂啦!!!!!!!!:smile_30:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:06 AM 發表

你成日都係咁講架啦,明哂啦!!!!!!!!:smile_30:
係呀嘛- -....好慘呀.

身心受創:smile_39:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:02 AM 發表

傻瓜......無唔靚ge女人,只有懶ge女人,明嗎???
又係呢句...............................

好似個個靚女都好鐘意講呢句...............

:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 01:08 AM 發表

又係呢句...............................

好似個個靚女都好鐘意講呢句...............

:smile_30::smile_30:
好似個個自認唔靚既女都唔認同:smile_30:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:08 AM 發表

好似個個自認唔靚既女都唔認同:smile_30:
你咁講咩意思........... = =

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 01:09 AM 發表

你咁講咩意思........... = =
並冇踩你或其他人既意思- -....收返

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:07 AM 發表

係呀嘛- -....好慘呀.

身心受創:smile_39:
算啦,你果件事都過左去啦,唔好諗啦!!!!!!!!!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆