上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-4-21 03:14 AM 發表

未就law:smile_38:
簡直影衰我地d女仔牙:smile_38:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:19 AM 發表
我gf 好多人追o架...差極都有限啦..

佢好肯同我吹...好舒服o架...

所以我先自責...俾得o個3次佢..sigh
3次好多架啦...比d信心自己啦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:19 AM 發表
我gf 好多人追o架...差極都有限啦..

佢好肯同我吹...好舒服o架...

所以我先自責...俾得o個3次佢..sigh
你gf幾多歲:smile_41:
其實3次都算唔錯架啦:smile_38:

樓主又唔好咁講...

女仔要高潮係天公地道....

即係好似男人出野咁...

佢話佢要5-6次o架.....得3次....一定唔夠..

我都要努力d....由其係doggie style...

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:22 AM 發表
樓主又唔好咁講...

女仔要高潮係天公地道....

即係好似男人出野咁...
都冇理由出咁多次姐:smile_39:

唔係呀...我只係話..女人想要高潮..等於男人要出野....

只係男人唔可以要幾次..女人可以ma..

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:23 AM 發表
佢話佢要5-6次o架.....得3次....一定唔夠..

我都要努力d....由其係doggie style...
但你女友本身係易高潮定難高潮先:smile_44:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:29 AM 發表
唔係呀...我只係話..女人想要高潮..等於男人要出野....

只係男人唔可以要幾次..女人可以ma..
岩, 但都唔可以話天公地道, :smile_39: :smile_42:

十八歲, 卜卜脆 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆