上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

活在性慾中 ,  都要盤算一下 , 以被公司同事知道妳們関係 , 怎樣處理 .

妳應該職位較他高 .

引用:
原帖由 BPF 於 2008-4-14 03:17 PM 發表
活在性慾中 ,  都要盤算一下 , 以被公司同事知道妳們関係 , 怎樣處理 .

妳應該職位較他高 .
我地大家都係單身,就算知道都無問題呀!
我地又唔係搞婚外情...............:smile_41:

世俗既眼光!總係對女性大過男性未必咁接受嗎:smile_41:

回覆 #272 jickfa 的帖子

係就係 ,不過公司有D人此終比較保守 D:smile_38:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 03:28 PM 發表
世俗既眼光!總係對女性大過男性未必咁接受嗎:smile_41:
又不是絕對 ,  又不能不介意傍人的眼光 ,  你們不是穴寄人 .
最重要是你們所要求是先性後愛 .

回覆 #273 jickfa 的帖子

香港呢個地方D人重保守過大陸:smile_39:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 03:07 PM 發表

其實我無引佢架 :smile_39:係佢自己話鐘意d成熟既女人咋..............
咁你大家對鐘意對方O米好LOR。
你鐘意後生仔, 佢鐘意成熟女仕.

好好BOR. :smile_40:

不過你又有幾成熟先...
女強人LOOK? :smile_40:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-14 03:37 PM 發表
香港呢個地方D人重保守過大陸:smile_39:
有時真係覺得有d人太保守啦:smile_39:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-14 03:37 PM 發表

咁你大家對鐘意對方O米好LOR。
你鐘意後生仔, 佢鐘意成熟女仕.

好好BOR. :smile_40:

不過你又有幾成熟先...
女強人LOOK? :smile_40:
我又唔係女強人!返工就梗係恤衫西褲或者裙啦................
放假我會打扮青春d啦!

引用:
原帖由 BPF 於 2008-4-14 03:32 PM 發表

又不是絕對 ,  又不能不介意傍人的眼光 ,  你們不是穴寄人 .
最重要是你們所要求是先性後愛 .
呢個年代仲規定要先愛才能有性嗎:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆