上一頁下一頁
發新話題

bf搞到我潮吹..好high!

收藏  |  訂閱
485  45.6k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-22 03:57 PM 發表

我到左aus喇~~!
有冇掛住我呢?:smile_13:

引用:
原帖由 KAREN__BB 於 2008-3-22 05:06 PM 發表

車...:smile_42:
呵....你pm爆左?冇反應既..:smile_13:

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-22 05:08 PM 發表

呵....你pm爆左?冇反應既..:smile_13:
你講得岩..上限得5個..
但我而有10幾個:smile_27:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-22 12:44 PM 發表

話去加拿大去唔到...電話msn咩都熄晒block晒..
實情就留返o係hk...要我主動搵佢先肯蒲頭...呢d都叫情趣牙?!
佢唔去加拿大可能有佢o既用意呢...你唔問下佢....佢係唔係要返工做野架...
有時唔係話走就走得開..佢唔係你可以隨時飛去邊到就邊到...
可況留係香港唔好咩...你自己都識講佢好好啦...
搵唔返你就後悔啦...傻豬..

引用:
原帖由 KAREN__BB 於 2008-3-22 05:15 PM 發表

你講得岩..上限得5個..
但我而有10幾個:smile_27:
我想問你拎msn....一係你pm你果個俾我呀:smile_13:

引用:
原帖由 美人 於 2008-3-22 05:16 PM 發表

佢唔去加拿大可能有佢o既用意呢...你唔問下佢....佢係唔係要返工做野架...
有時唔係話走就走得開..佢唔係你可以隨時飛去邊到就邊到...
可況留係香港唔好咩...你自己都識講佢好好啦...
搵唔返你就後悔 ...
佢係話請左one week大假返toronto探朋友..
點知因為ticket問題走吾到..果時應該係下午4點幾既事..
但果陣我o係tw,,都未知發生呢件事..
直至夜晚online..我fd話見到佢online.我又見唔到..即係block左我喇
打cell fone,,first time通..second time即唔通..(我叫hk fd打既)
跟住第二日返左hk..用133打比佢..嘈佢囉!
跟住佢衝口而出一句話真係打算暪住我one week stay hk...
咁你話佢one week stay hk..我又唔知..佢會去做咩呢!

我話佢好好..,係因為經歷左好多野...而且佢又用吾好既手段想大家關係好d..
跟住佢先對我再超好..係因為佢唔想冇左我..但講真淡過熱戀期果陣好多好多lu~
我地拍左一年都唔夠牙~

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-22 05:26 PM 發表

佢係話請左one week大假返toronto探朋友..
點知因為ticket問題走吾到..果時應該係下午4點幾既事..
但果陣我o係tw,,都未知發生呢件事..
直至夜晚online..我fd話見到佢online.我又見唔到..即係block左我喇 ...
點解仲講緊呢單野ge?~

Sorry ar...我唔應該問你依d野架...

引用:
原帖由 美人 於 2008-3-22 05:49 PM 發表
Sorry ar...我唔應該問你依d野架...
it's ok, btw 你覺得佢係咪好過份

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-22 06:00 PM 發表

it's ok, btw 你覺得佢係咪好過份
唔好玩我啦...最緊要大家相處時開心....
大家都著緊大家...又何必咁多心呢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆