上一頁下一頁
發新話題

[米高@希佬@吹水@加相]1月26日星期六晚CP常平倒數仁K晚會@(#3附上美女/幼齒/人妻圖片)

收藏  |  訂閱
778  15.0k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-22 10:03 AM 發表
...你有7張仁K 優惠卷:smile_44: :smile_30: ...
7張電話卡呀:smile_34:

- 2張1卡一號 (1張經常用、另一張只用來發sms)
- 1張動感地帶 (只在深圳時才會用,貪佢收得好)
- 2張神州行 (公司的,一張公司俾我用、另一張是舊同事臨走前俾我的):smile_46:
- 1張1卡兩號 (唔知點解成年幾冇充值都仲可以用,依家主要係用黎將香港電話飛線到一卡兩號)
- 仲有一張1卡兩號已經停用:smile_40:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-22 10:04 AM 發表
...上次埋單幾錢呀???:smile_45:  點解老細會黑面:smile_44: ...
1千零幾..............

唔計自帶每人9拾幾

真係唔插佢唔得:smile_38:

回覆 #272 dk1965 的帖子

[fly]...係咪貴左D呢~~採購部:smile_38: ...[/fly]

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-22 10:09 AM 發表
...係咪貴左D呢~~採購部:smile_38: ...
今次平左啦

早幾次叫佢買野........

每人要170至200

今次連買野每人125:smile_27:

回覆 #274 dk1965 的帖子

[fly]...比人賺下啦 不過個廚師真係唔得:smile_42: ...[/fly]

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-22 10:13 AM 發表
...比人賺下啦 不過個廚師真係唔得:smile_42: ...
賺應該...........

但不可過份:smile_38:

回覆 #276 dk1965 的帖子

[fly]...其實講真$$125都貴啦...........咁多人夾喎 次次超過十人...[/fly]

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-1-22 10:15 AM 發表

賺應該...........

但不可過份:smile_38:
CEO,又有咩好食

回覆 #278 花無缺1974 的帖子

[fly]...無 花兄 講緊飯堂D野姐...[/fly]

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-1-22 10:08 發表

7張電話卡呀:smile_34:

- 2張1卡一號 (1張經常用、另一張只用來發sms)
- 1張動感地帶 (只在深圳時才會用,貪佢收得好)
- 2張神州行 (公司的,一張公司俾我用、另一張是舊 ...
一卡兩號都係唔係咁好...

我都係得4張卡:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆