上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-7 03:20 PM 發表 查看引用來源
咁大鑊, 因我唔識賭外國馬, 所以都懶得去賭同去睇, 請問各馬友, 有誰知道誰是直播主持擺烏龍.
比得生果唱一定唔係生果員工.
唔洗問阿貴都似係呢三條粉賜係直播主持, 因三條友仔都唔係肥佬黎條靚, 話之仔.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 7-6-2017 03:20 PM 發表 查看引用來源
咁大鑊, 因我唔識賭外國馬, 所以都懶得去賭同去睇, 請問各馬友, 有誰知道誰是直播主持擺烏龍.
因帽有少許差別導致出錯,言仔知道後即時說"講錯,不好意思".

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-7 03:20 PM 發表 查看引用來源
好樣衰

引用:
準備吾夠、可能个埸又吾中、求Q其:071:

引用:
原帖由 Pcmken06319 於 2017-6-7 05:01 PM 發表 查看引用來源

因帽有少許差別導致出錯,言仔知道後即時說"講錯,不好意思".
呢位講馬佬比其他講馬佬對外國馬認識怕姐係數一數二, 值得原諒. 比起深穴個老公好好多.
同樣係傳媒, 一樣都要踩, 有嘜辦法係討論區有人會滿意, 難怪, 難怪.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-6 07:07 PM 發表 查看引用來源
阿拉又有2倍以上騎王!

PK熱過阿拉!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-7 05:20 PM 發表 查看引用來源

呢位講馬佬比其他講馬佬對外國馬認識怕姐係數一數二, 值得原諒. 比起深穴個老公好好多.
同樣係傳媒, 一樣都要踩, 有嘜辦法係討論區有人會滿意, 難怪, 難怪.
側聞高層都唔滿意那條肥仔主持, 所以佢近排既貼士都過得去, 比舊屎好好多.

R1 1-2-3-4

R1 歐洲之星, 自由飛翔, 勁伶利, 牛魔王

哦! 原來你係會長好朋友.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆