上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.8k

老苗: 亞祈, 不如過黎幫我手, 等條小屎多一個人照應, 你都知佢只可以揾放頭馬比佢騎才掂, 有小巫在, 我都好難安排架! 周三又有一隻好野益你, 就係議員隻馬.

聽聞亞拉叫定佢老婆磨利把罐頭刀係周三第一場要用, 好彩呢隻馬唔係大叔打理開, 應唔係有危機. 咁既平分著數到昏迷, 如果今次都食唔出, 應拿去當狗餅.

方仔又強陣、比吾比多次机会進啋!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-23 11:23 PM 發表 查看引用來源
方仔又強陣、比吾比多次机会進啋!
周三好著數就係亞祈, 差不多成為老苗主帥.
進綵還未到時候起筷, 就算揾到寶哥哥上馬都係唔好.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-23 11:34 PM 發表 查看引用來源

周三好著數就係亞祈, 差不多成為老苗主帥.
進綵還未到時候起筷, 就算揾到寶哥哥上馬都係唔好.
旗袍吃得開、作好耐無爆冷W!

人之常情, 開始睇排位表必先睇亞拉, 蝦片, 祈禱, 寶利四條友仔, 其他可以慢慢睇.

老妖: 亞田, 有機會同場你會識得點樣做啦, 唔係珍寶, 係珍重.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-24 10:05 AM 發表 查看引用來源
老妖: 亞田, 有機會同場你會識得點樣做啦, 唔係珍寶, 係珍重.
田太: 當然知啦!最好1檔、起步比人夾下、順勢抽一抽、咁樣鹿茵山莊風景就好美麗!我都想整返層!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-24 11:43 AM 發表 查看引用來源

田太: 當然知啦!最好1檔、起步比人夾下、順勢抽一抽、咁樣鹿茵山莊風景就好美麗!我都想整返層!
咁就要睇你喜歡甚麼顏色黎裝修, 是黃還是綠.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-24 01:01 PM 發表 查看引用來源

咁就要睇你喜歡甚麼顏色黎裝修, 是黃還是綠.
因為侏儒太婑、裝多D電子儀器!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆