上一頁下一頁
發新話題

老吹

收藏  |  訂閱
512  14.1k

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:59 AM 發表 查看引用來源
我話得你當然唔只ED咁小啦,你好多野都係咁,我地其實好簡單,你做返好小小啦,知你唔係24小時上黎,你去叫ADMIN整多個位叫人幫輕下你啦,E家係睇個成人版似咩
係喎 平時馬軍兄好似都好忙唔得閒處理版務,今次竟然做到咁夜,真係辛苦哂

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:59 AM 發表 查看引用來源
我話得你當然唔只ED咁小啦,你好多野都係咁,我地其實好簡單,你做返好小小啦,知你唔係24小時上黎,你去叫ADMIN整多個位叫人幫輕下你啦,E家係睇個成人版似咩
認同。。

引用:
原帖由 殺破狼馬軍 於 2013-6-11 03:00 AM 發表 查看引用來源

你講新uwant app?我無裝

我用舊版個喎,但都甚少用手機上
其實新舊都有問題啦:046:
第一個個個係訂閱唔到自己個D POST
第2版開始就轉左做APP連去瀏覽器扮APP版,其實係網頁版黎最新版就連內容都睇唔到,開始個時都仲係APP版,睇到個POST名但點入去就ERROR,第2次整左就變左網頁版,但會不停LOAD個成徵版出黎點解我又唔係版主但我知咁多,係你問題定係我問題????

引用:
原帖由 PATRICK.C 於 2013-6-11 03:01 AM 發表 查看引用來源

簡單一句 就係你對上一次 同類既事件鬆手同偏幫,令上一單事件既受害者報復 先令到歷史重演
上次玩完人相咪比人玩返轉頭囉
種此恩,有此果,合理

唔好意思.追返哂全部帖,我怪錯左,依句收返:083:

引用:
原帖由 PATRICK.C 於 2013-6-11 03:09 AM 發表 查看引用來源

上次就低調處理,今次就大肆張揚,當依區既人三歲嗎?
算啦我地應該收口了

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:59 發表 查看引用來源
咁今日又有事,我自問都ok停一停件事..你今日黎插我:030:即係我無乜過錯..又鬧我

想加人幾年啦,最近昇咗區版,牙力大咗,應該快嫁喇
引用:
原帖由  於 2013-6-11 03:01 發表 查看引用來源

簡單一句 就係你對上一次 同類既事件鬆手同偏幫,令上一單事件既受害者報復 先令到歷史重演
上次玩完人相咪比人玩返轉頭囉
上次又點偏幫:030:
我經常都鬆手嘅

講真,今次我唔認為係報復喎

唔好隨意將事件定性,因住害咗人
引用:
原帖由  於 2013-6-11 03:02 發表 係喎 平時馬軍兄好似都好忙唔得閒處理版務,今次竟然做到咁夜,真係辛苦哂
我頭先話咗去瞓咁我見你地回咗我咪回埋先
引用:
原帖由  於 2013-6-11 03:04 發表 查看引用來源
其實新舊都有問題啦:046:
第一個個個係訂閱唔到自己個D POST
第2版開始就轉左做APP連去瀏覽器扮APP版,其實係網頁版黎最新版就連內容都睇唔到,開始個時都仲係APP版,睇到個POST名但點入去就ERROR,第2次整左就變左網頁 ...
唔知:030:我用舊版開唔到pm

真係好少用

引用:
原帖由 PATRICK.C 於 2013-6-11 03:09 發表 查看引用來源

上次就低調處理,今次就大肆張揚,當依區既人三歲嗎?
做多啲又唔啱:030:

引用:
原帖由 PATRICK.C 於 2013-6-11 03:02 AM 發表 查看引用來源

係喎 平時馬軍兄好似都好忙唔得閒處理版務,今次竟然做到咁夜,真係辛苦哂
呢D好難得嫁....用影相留念喇

一堆字唔見咗:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆