上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

西sir
今晚意甲有冇心水啊?

引用:
原帖由 傻瓜汽水 於 2006-9-20 02:42 AM 發表
西兄,小妹有好多問題想請教你,你有冇msn可以留低俾我?:017:
睇返之前西兄話25歲,小妹都係喎,你有冇女朋友仔?:003::007:hehe~
有什麼問題不防直說吧,如果要私下傾你add我msn吧,至於問我有沒有女朋友仔,小弟沒有女朋友,但有一個我很愛的老婆!:005:
[email protected]

引用:
原帖由 suki0906 於 2006-9-20 02:47 AM 發表
西野大哥,記得我嗎?遲了上來但見到你甘用心回應我地真係好開心呀!
有D野想請教你,但又吳方便係道講呀,有無其他辦法請教你呢?
THX
可以add我msn吧,不過小弟不會時常開!:005:
[email protected]

引用:
原帖由 專偷女人心 於 2006-9-20 03:06 AM 發表
西野兄,本人開始欣賞你仲敬佩你,係呢個post看得到西兄徐了係專業人士外,
仲係一點架子都沒有,每一個人問你問題都回應,實在難得,
可能就係呢幾點所以大家都喜歡你,本人上次也有跟你心水買了6x22,2張飛,
總共收了 ...
多謝巴打欣賞支持,恭喜巴打贏錢,搵到我方法可加我msn,又或者send e-mail比我都沒問題,朋友是沒有年齡之分!:005:

西野兄这么强,甘夜训甘早起床,今日既日职西野兄有无跟开啊?

西野兄,我琴晚训左觉啊,无跟你两场!我喊啊!!!!!!!

引用:
原帖由 coo_la_la_la 於 2006-9-20 03:32 AM 發表
祖雲達斯走地仲讓半球高水108~~有冇咩意見~~~西野兄
小弟多數開波中都會主力做野,甚小會上來看帖,所以回應不到你喔!:005:

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-20 05:27 AM 發表
好Q耐冇上過黎,今日竟然比我睇到如此絕世好post!!!thanks godddddddddddddd~~~

西sir,好掂呀你! 貼波準之餘,最掂係你夠man肯過料比我地,教咗我地唔少實際野,真係....唔知講乜好~thanks x 99!!

仲有d ...
都是小弟淺見,難得巴打支持,小弟已經很開心滿足了!小弟每天都會用15小時以上來看所有關於足球的消息,至於你說過料,都沒差,只要小弟知道都盡可能給大家解釋,對我沒損失,對巴打們有得益,小弟都樂意這樣做!這幾天小弟都有多點時間上來,因為這幾天比較小野做,所以小弟都盡可能多點上來跟巴打傾計!:005:

引用:
原帖由 uhsh 於 2006-9-20 06:08 AM 發表
西sir
今晚意甲有冇心水啊?
小弟沒跟開意甲,所以小弟不會提供任何心水推介,不好意思巴打!:005:

引用:
原帖由 stap133 於 2006-9-20 07:18 AM 發表
西野兄这么强,甘夜训甘早起床,今日既日职西野兄有无跟开啊?
是,只小睡了數小時,日職小弟沒跟開的!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆