上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.6k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-5-13 10:33 PM 發表 查看引用來源
三日假期 (六,日,一) ,日日都去開餐飽哂

前兩日去神秘,今日就去足街吞精

總消費 $880....XD
C Hing,  
竹街 可否畀d hint  
謝謝

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-5-13 10:33 PM 發表 查看引用來源
三日假期 (六,日,一) ,日日都去開餐飽哂

前兩日去神秘,今日就去足街吞精

總消費 $880....XD
果然精力充沛!厲害。
禾十幾前去油電都試過call 完一個小完,吃個tea,再call 弟個。
又試過澳們先去一間酒店小坐件後生,但冇feel,然後返自己酒店,再在大堂見到件怕怕羞羞双程证,馬上叫入房女過夜,條女話身上冇袋,十指紧扣行去附近7仔買,買完上房,抱實睡,一晚小三次(一生回味!有人可能覺得少,哈哈),弟日一早退房,返到香港屋企,了成個人死左咁。哈哈。

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-5-14 08:29 AM 發表 查看引用來源

果然精力充沛!厲害。
禾十幾前去油電都試過call 完一個小完,吃個tea,再call 弟個。
又試過澳們先去一間酒店小坐件後生,但冇feel,然後返自己酒店,再在大堂見到件怕怕羞羞双程证,馬上叫入房女過夜,條女話身上冇袋,十指紧扣行去附近7仔買,買完上房,抱實睡,一晚小三次(一生回味!有人可能覺得少,哈哈),弟日一早退房,返到香港屋企,了成個人死左咁。哈哈。 ...
以前十幾二十歲可以大戰連場,當年返大陸可以由朝屌到黑 (食飯時間除外) ,最少執兩劑

而家 40 零歲無當年精力啦,執唔到兩劑,一至兩日一劑仲可以既....XD

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2019-5-14 07:59 AM 發表 查看引用來源

C Hing,  
竹街 可否畀d hint  
謝謝
舊豉油附近,周圍搵下啦 (3x 歲)
但個樣你未必接受得到....XD

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-5-14 09:35 AM 發表 查看引用來源

仲有唔係個個吞,靚仔除外...^^

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-5-13 10:28 PM 發表 查看引用來源
後生有既,當然同收費成正比....XD
尖咀 spa 一定係後生 (千幾蚊收費)
最基本$1,500:smile_44:

太貴, 我消費不起:smile_27:

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-5-14 09:35 AM 發表 查看引用來源

我就去O3,有個高身走肥,相頭好好(我覺得)成日企門口。台形不俗,去試試除升空,仲有沒有驚喜。覩仔可能要交遂道費呢

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-5-14 01:22 PM 發表 查看引用來源

我就去O3,有個高身走肥,相頭好好(我覺得)成日企門口。台形不俗,去試試除升空,仲有沒有驚喜。覩仔可能要交遂道費呢
O3即係覆存?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆