上一頁下一頁
發新話題

進階調教(完整版)

收藏  |  訂閱
599  76.2k

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2019-1-12 12:29 PM 發表 查看引用來源

我同你的想法一樣,
最好吃下飯,做下朋友先,
第一次最好去下短旅行,
大陸2,3天温泉遊。

這裹有幾個師兄條件好好,
但就要同老婆交人,好難揾到好條件的自由人。

師兄有時間聊下。 ...
多p很刺激,大家一起飲下酒,玩下吹下水,女人放鬆講下笑話鹹濕笑話,再互相交流大家做愛,跟著大家互動你摸下我,我摸下妳,因一起做看見人也興奮很想做。但一定要男多個女,不然女不夠候

參與過好多次多p活動,見到人地老婆玩得咁投入,真係希望自己老婆都可以試下

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-1-12 01:44 PM 發表 查看引用來源
參與過好多次多p活動,見到人地老婆玩得咁投入,真係希望自己老婆都可以試下
多P,後生時試過幾次,無論MFF,MMF,啲女根本不投入的,純是滿足下男人。
我自己覺得都是1對1好些,
1對1,可是交換,或上面師兄咁,找個單男,自己只觀戰。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2019-1-12 02:10 PM 發表 查看引用來源

多P,後生時試過幾次,無論MFF,MMF,啲女根本不投入的,純是滿足下男人。
我自己覺得都是1對1好些,
1對1,可是交換,或上面師兄咁,找個單男,自己只觀戰。 ...
我去果d多p活動,通常都係女人投入過男人喎

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-1-12 02:33 PM 發表 查看引用來源

恭喜恭喜,
要個女人肯做,有足夠利益,或足夠的愛,就得的了。
但真要個女人真投入,或難聽的說要令個女人發姣。
我就見得很小,或我不好彩啦。

咁都比你遇到咁多次,叻叻。:smile_47:

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-1-12 02:33 PM 發表 查看引用來源

我反而對果D玩慣多P的女人無興趣,可能我想玩MMF或交換的原因係想比老婆新的刺激,睇到佢舒服的感覺,亦都對自己可以能夠成功調教的一個肯定及成功感,多於想純玩做愛的一個行為。另外交換應該真係可偶不可求,又要倆對對手覺得對方性格都OK,又要外表夠吸引,又要思想成熟,所以我反而感覺玩交換的難度極高,好難會遇到一對好夫婦一齊玩,真係要好好彩﹗相反MMF只需要男表外表性格OK就夠,比較起來容易得多﹗

引用:
原帖由 bergkampdennis 於 2019-1-12 03:03 PM 發表 查看引用來源

我反而對果D玩慣多P的女人無興趣,可能我想玩MMF或交換的原因係想比老婆新的刺激,睇到佢舒服的感覺,亦都對自己可以能夠成功調教的一個肯定及成功感,多於想純玩做愛的一個行為。另外交換應該真係可偶不可求,又要倆對對手覺得對方性格都OK,又要外表夠吸引,又要思想成熟,所以我反而感覺玩交換的難度極高,好難會遇到一對好夫婦一齊玩,真係要好好彩﹗相反MMF只需要男表外表性格OK就夠,比較起來容易得多﹗ ...
對👍贊成說法

引用:
原帖由 bergkampdennis 於 2019-1-12 03:03 PM 發表 查看引用來源

我反而對果D玩慣多P的女人無興趣,可能我想玩MMF或交換的原因係想比老婆新的刺激,睇到佢舒服的感覺,亦都對自己可以能夠成功調教的一個肯定及成功感,多於想純玩做愛的一個行為。另外交換應該真係可偶不可求,又要倆對對手覺得對方性格都OK,又要外表夠吸引,又要思想成熟,所以我反而感覺玩交換的難度極高,好難會遇到一對好夫婦一齊玩,真係要好好彩﹗相反MMF只需要男表外表性格OK就夠,比較起來容易得多﹗ ...
如果個單男約你老婆去行街唱K吃飯,
你能否接受?

引用:

我去過贊成👍師兄說,初初女人尷尬,玩玩下她們會好放,你想想你老婆給人家屌緊,叫出聲老公好正啊😜你會點

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2019-1-12 02:56 PM 發表 查看引用來源

恭喜恭喜,
要個女人肯做,有足夠利益,或足夠的愛,就得的了。
但真要個女人真投入,或難聽的說要令個女人發姣。
我就見得很小,或我不好彩啦。

咁都比你遇到咁多次,叻叻。:smile_47: ...
我去的乱交派對唔喺香港嘅,去玩嘅夫妻、情侶目的清晰,基本上都係抱住尋找新鮮感同埋性刺激,所以呢種速食多p活動,唔需要諗咁多,主要都係滿足大家嘅好奇心,所以女人一般都會好投入

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆