上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#28 - 單身日誌1 ( P1, 11, 72,120 )

收藏  |  訂閱
3.0k  34.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-21 10:16 AM 發表 查看引用來源

HAHA.......回水呢下,我鐘意,encore好無?
师兄,还蛮会搞气氛哦:smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-20 10:51 PM 發表 查看引用來源

十二夜既張柏芝,不得了
果時既張係幾得架.而且套12夜都幾特別.

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-6-21 09:47 AM 發表 查看引用來源

入肉我都識,但人家故事自己未必有經歷,慢慢盡情去寫吧!
好,又得.我慢慢寫~~~~

引用:
原帖由 mysen 於 2018-6-21 10:16 AM 發表 查看引用來源

师兄,还蛮会搞气氛哦:smile_30:
成班朋友,總有一,兩個重心,負責號召,搞氣氛,同埋安排,咁先好玩.
小弟正是負責被人搞,同搞氣氛果位.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-21 10:17 AM 發表 查看引用來源

果時既張係幾得架.而且套12夜都幾特別.
套戲好好睇,果時既張有少少baby fat但唔算肥,而且套戲就算有歇斯底里個場景,你都覺得佢係楚楚可憐,而唔係8婆feel

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-21 10:21 AM 發表 查看引用來源

成班朋友,總有一,兩個重心,負責號召,搞氣氛,同埋安排,咁先好玩.
小弟正是負責被人搞,同搞氣氛果位.
被人搞还搞人呀:smile_30:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-6-21 09:44 AM 發表 查看引用來源

點嗌?呀呀呀??咁假我唔做架
俾d感情,專業d啦:smile_40:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-21 10:21 AM 發表 查看引用來源

套戲好好睇,果時既張有少少baby fat但唔算肥,而且套戲就算有歇斯底里個場景,你都覺得佢係楚楚可憐,而唔係8婆feel
中point,張既樣,係仲有瑕疵,有點方,有點baby fat,但感覺上仲黎得自然.
佢係可以用索黎形容添.
但我反而留意鄭中基,果頭長髮+豆豉眼好正,仲有出左一個鏡頭既馮德倫,好型.

引用:
原帖由 mysen 於 2018-6-21 10:24 AM 發表 查看引用來源

被人搞还搞人呀:smile_30:
我地男人唔可以亂搞人架.
人地會嬲,會唔高興,我地就要有禮貌地講:打搞晒,跟手就好同人著返衫喇.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-21 10:41 AM 發表 查看引用來源

中point,張既樣,係仲有瑕疵,有點方,有點baby fat,但感覺上仲黎得自然.
佢係可以用索黎形容添.
但我反而留意鄭中基,果頭長髮+豆豉眼好正,仲有出左一個鏡頭既馮德倫,好型. ...
你们说到那好卡看,今晚回去看

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆