上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  37.9k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-12-21 10:06 AM 發表 查看引用來源

係俾人傳染⋯:smile_19:
好慘呀

引用:
原帖由 degree06 於 2017-12-21 10:10 AM 發表 查看引用來源
幾日無見,師妹幾好嗎:smile_40:
好好

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-12-20 10:07 PM 發表 查看引用來源

飲返杯薑茶
飲完嘔

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2017-12-20 10:20 PM 發表 查看引用來源

晴晴盡量休息多啲,唔好過節先病呀😧
今天出去最野,明天又要做冬,加上姨媽探訪。。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-21 08:18 AM 發表 查看引用來源

師妹,妳偏心,點解咁抵佢叫型爸先?
我都好抵架喎??阿SAM呢?佢都抵架,唔係度度有,妳要佢一定俾.
數字兄又好抵,咁點解我地唔抵先?而家聖誕,做緊discount,我地都堅抵,但凡book SAM師兄平安夜失身,會有我同數字兄係 ...
真的嘛?有無得book先?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-12-21 08:51 AM 發表 查看引用來源

唔好呷醋啦dragon兄
鬼叫型爸又型又大方,佢d福利相真係好福利:smile_47:
係抵佢咁型cat姐又讚佢架
CAT姐已深深著迷住型爸了......我搵阿Sam同數字兄去浸spa算..........:smile_39::smile_42:

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2017-12-21 09:34 AM 發表 查看引用來源

dragon兄:smile_30:你個package好抵喎,睇嚟會手快有手慢冇
呢樣要睇SAM師兄,佢係頭圍,唔知佢食得幾多架嘛~~~~HAHA:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 型爸 於 2017-12-21 11:00 AM 發表 查看引用來源

咪成日拖人落水 XD
HAHA,我最鐘意拖人落水架啦,一齊浸浴仲好.......下半身在浸,上半身在錫嘛~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-12-21 04:28 PM 發表 查看引用來源

真的嘛?有無得book先?
有,師妹而家係呢度填左張form先.SAM師兄就會俾個QR code妳,妳掃完之後就揀地點見SAM師兄,SAM師兄就會掃返妳背脊同埋問妳想要幾多Q.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-21 04:46 PM 發表 查看引用來源

有,師妹而家係呢度填左張form先.SAM師兄就會俾個QR code妳,妳掃完之後就揀地點見SAM師兄,SAM師兄就會掃返妳背脊同埋問妳想要幾多Q.
ching,邊度有form ?
點解耍掃我背脊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆