上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  451.9k

唉 我全程帶套都中龜頭炎
仲要唔知有冇梅,雖然細機會,但成日自己疑神疑鬼
其實邊到驗梅好, 我要9月之後先有時間...
免費果d都準?

引用:
原帖由 狂野的牛 於 2017-8-21 09:59 PM 發表 查看引用來源
唉 我全程帶套都中龜頭炎
仲要唔知有冇梅,雖然細機會,但成日自己疑神疑鬼
其實邊到驗梅好, 我要9月之後先有時間...
免費果d都準?
其實你有可能對殺精劑敏感喎.
其實係睇驗時距離性接觸幾多日

小弟八九年前有出去玩過,不出十次,次次都有套交,一次無套口交!有女朋友後都冇玩過啦!一直相安無事,直至三個星期前,龜頭有一撻紅腫,初期都冇理會佢,第二個星期開始有水流出黎,去睇醫生話我可能中包疹,不過我既徵狀又唔似,我冇見過有水泡出現過!開左抗生素,食晒個傷口都未好返...去左衛生科驗宜家等報告!宜家終日疑神疑鬼...

引用:
原帖由 waitfortest 於 2017-8-21 10:33 PM 發表 查看引用來源

其實你有可能對殺精劑敏感喎.
其實係睇驗時距離性接觸幾多日
我都希望係敏感.... 可能係對個套敏感
因為而家事隔2個月,都係得龜頭炎症狀

想問咁多位師兄有冇打hpv疫苗既地方介紹,我睇親9價都係要3千幾4千,有冇d地方會優惠d?

今日 day 26 - 仲有2日
食完抗生素3日.
覺得龜頭敏感咗,尿道口兩邊好似一邊高一邊低,同埋痾尿有D敏感.尿頻情况明顯有改善,隔3-4個鐘去一次(飲多水先去),決定揾另一醫生睇睇.

約 Day 29 驗 hiv 梅 UU ,好想驗hsv,仲有咩要驗?

引用:
原帖由 shumwan 於 2017-8-21 07:12 PM 發表 查看引用來源
我其實都未能釋懐,都靜待Got兄有時間回霞
恭喜師兄Negative ")
28日VDRL negative 基本上都畢業,有時驗埋Tp抗體即係for雙重保障啫。

預期之內嘅結果
另外,真係多謝師兄關於HSV2嘅分享。HSV2最危害之處就係影響整個人嘅情緒甚至生活,遠遠遠大於HSV實際造成嘅症狀同影響。
開心生活,積極心態,對於整個人嘅健康都有幫助,抵抗力強,病毒甦醒嘅機會都自然低。
thanks 師兄

引用:
原帖由 shumwan 於 2017-8-21 07:12 PM 發表 查看引用來源
我其實都未能釋懐,都靜待Got兄有時間回霞
恭喜師兄!

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-8-22 11:42 AM 發表 查看引用來源

恭喜師兄Negative ")
28日VDRL negative 基本上都畢業,有時驗埋Tp抗體即係for雙重保障啫。

預期之內嘅結果
另外,真係多謝師兄關於HSV2嘅分享。HSV2最危害之處就係影響整個人嘅情緒甚至生活,遠遠遠 ...
多謝Got兄回覆,即小弟可以回復正常生活,不用2個星期後再次檢驗?

引用:
原帖由 無一例外 於 2017-8-22 12:46 PM 發表 查看引用來源

恭喜師兄!
師兄您亦放開D,始终解决方法會比烦腦多,如果選擇對太太坦白,考慮清楚點講,如果可以淡化事件劇情,嫂夫人可能會比較平静一點,始终您並非唔爱她,而且您有做好保險措施,已经是一程爱惜家庭、妻、兒的表现。只要真心認错,又未必無路可走。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆