上一頁下一頁
發新話題

回憶總是美好的⋯

收藏  |  訂閱
315  16.7k

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-7 11:19 PM 發表 查看引用來源
頹了兩日⋯

講第二個,呢位叫P
佢無R咁高,無R d muscle咁勁,係鋼條型
其實我識了佢好多年,但全靠臉書先有聯絡
某年夏天,我同佢講我好鍾意玩水,有車車的佢就話車我去沙灘
我一心諗住認真游⋯可 ...
餘下劇情自行想像~

師妹,繼續

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-7 11:19 PM 發表 查看引用來源
頹了兩日⋯

講第二個,呢位叫P
係未已經啪啪左

果然……回憶總是”尾”好的!

我唔再玩v7喇,所以咁多位師兄都搵我唔到,哈哈
(有一個小朋友知咩原因)
你地陪我過了一段好唔開心的日子,很謝謝你們
當然,有師兄日日畀片畀相我睇⋯
反正都完了⋯⋯我好想講,你條包皮太長,我除了覺得好似象拔蚌,有嚴重潔癖的我仲覺得好污糟,愈睇得多,愈無胃口唔想覆
我覺得,我之後會識個包皮唔會過長的,我好pk!嘿嘿嘿
唔⋯唔係得一個咁少⋯日日收幾段片睇條包皮太長的象拔蚌真係⋯我睇夠了

祝各位生活愉快,各位人夫鳥倦知還

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-11 07:28 AM 發表 查看引用來源
反正都完了⋯⋯我好想講,你條包皮太長, ...
傾吓閒計都好丫

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-11 07:28 AM 發表 查看引用來源
反正都完了⋯⋯我好想講,你條包皮太長, ...
哈哈,笑死我

咁就無咗了

引用:
頹了兩日⋯

講第二個,呢位叫P
P知我好鍾意玩水,所以佢約我去番禺長窿玩水,好開心,乜都唔駛諗,由搭火車,酒店,搭車乜都唔駛理

那日去到,雖然P無R咁吸晴咁大隻,但都係被昅的,同條友笑起來又懶係含春咁,我個秒都失神

我仍然係bikini+背心短褲上陣
P同R有少少相似,就係佢都話要同我搽太陽油,不過,含春樣的P唔敢搽到入波波,只係搽下背隻啲我搽唔到的地方

啲搬搬抬抬都係佢做,有一個又係搬到好高,當時都九月中,真係有啲風,仲要濕身,所以我一直都扮野階住佢取暖

我地又有玩大喇叭,今次又要唔著衫,P一見我條隙,已經忍不住問我咩size,唔話你知,你自己揸住估啦,哈哈。我頂,隻船坐三個,就係我,P加條大陸仔
有玩過都知,隻船會西黎西去,當然,我對波都跟住西黎西去,雖然已經被R訓練好多次,但我都仲有啲介意對波咁大動作,仲要坐埋同一條船的兩碌燃都望緊我對波!!

我都西哂面落船,P問我咩事,係咪唔舒服,我話唔係,但做咩岩岩你望住我對胸?
佢答佢怕我走光,如果一見我走光就會即時攬實我⋯嘩⋯⋯⋯⋯⋯

你咁講我都會好識做,波餅密密送啦,愈挨愈埋啦,乜都有
夜晚佢帶我掃街,食了好多燒蠔,補充蛋白質嘛,你懂的

反到酒店,我知佢有昅我沖涼,佢又撩我一齊鴛鴦戲水
然後我話幫佢按摩,我識少少,尤其按敏感位⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

好耐無見:fst_016:
乜唔係生蠔功效大d咩:fst_013:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆