上一頁下一頁
發新話題

往事只能回味~至今26歲女的性經歷 (已更圖#10) 故事P.31,41

收藏  |  訂閱
775  50.1k

T妹你好,好鐘意女仔用賤黎形容自己,有機會都想同你交流下點樣激起男友性慾同教佢多啲性技巧。

提外話,點解成日都係賤男同乖女,淫娃同乖仔既組合架。

各取所需,方便完講句唔該好來好去下次仲有合作嘅機會,如果唔係下次要用膠樽你話幾無謂呢
引用:
原帖由 賤T 於 2016-8-31 11:00 AM 發表 查看引用來源

有道理喎又~~!

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 11:07 AM 發表 查看引用來源
T妹你好,好鐘意女仔用賤黎形容自己,有機會都想同你交流下點樣激起男友性慾同教佢多啲性技巧。

提外話,點解成日都係賤男同乖女,淫娃同乖仔既組合架。
好呀大家一齊交流下~
呢D野係咁架啦~
如果男女都淫,太多對大家身體都唔好XD
如果2個都太乖,我地又會冇下一代
所以一切都係天整定架~~
CHING女朋友好乖??

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-8-31 11:12 AM 發表 查看引用來源
各取所需,方便完講句唔該好來好去下次仲有合作嘅機會,如果唔係下次要用膠樽你話幾無謂呢
CHING好多經驗咁喎~分享下~

公廁方面呢,我急起上黎都會去,不過真係會好小心唔衛生嗰方便。

正常人都鐘意去個乾淨啲既廁所架啦,公廁真係要去先會去,去完洗乾淨手就閃人。

引用:
原帖由 賤T 於 2016-8-31 11:22 AM 發表 查看引用來源

好呀大家一齊交流下~
呢D野係咁架啦~
如果男女都淫,太多對大家身體都唔好XD
如果2個都太乖,我地又會冇下一代
所以一切都係天整定架~~
CHING女朋友好乖??
女友乖唔乖好難講,不過性方便佢係鐘意平淡既性同埋sweet既感覺,平淡還平淡,佢對性既需求都唔細架。成日好快用晒啲套。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 11:31 AM 發表 查看引用來源
公廁方面呢,我急起上黎都會去,不過真係會好小心唔衛生嗰方便。

正常人都鐘意去個乾淨啲既廁所架啦,公廁真係要去先會去,去完洗乾淨手就閃人。
CHING好似真係講緊去公廁…

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 11:33 AM 發表 查看引用來源

女友乖唔乖好難講,不過性方便佢係鐘意平淡既性同埋sweet既感覺,平淡還平淡,佢對性既需求都唔細架。成日好快用晒啲套。
咁CHING應該都好爽
唔洗搵食啦~

引用:
原帖由 賤T 於 2016-8-31 11:37 AM 發表 查看引用來源

CHING好似真係講緊去公廁…
咁你問我點睇公廁ma 哈哈

引用:
原帖由 賤T 於 2016-8-31 11:37 AM 發表 查看引用來源

咁CHING應該都好爽
唔洗搵食啦~
搵呀,咩唔搵,我其實幾鐘意另類既性,我都啱啱出左post, 有時間都支持下。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆