上一頁下一頁
發新話題

與主人的回憶 文P1,P3, P19,39相#P1,P4,41呻吟聲P5

收藏  |  訂閱
763  70.9k

引用:
原帖由 KOEY1201 於 2016-7-24 04:17 PM 發表 查看引用來源

一直用淫西磨住你支棒棒
淫水不停流

要唔幫你塞住佢?

引用:
原帖由 KOEY1201 於 2016-7-24 04:17 PM 發表 查看引用來源

一直用淫西磨住你支棒棒
淫水不停流

下面濕哂, 之後一定好好入
上面繼續啜唔停, 又大大力渣

好想做你主人

引用:
原帖由 KOEY1201 於 2016-7-15 05:38 PM 發表 查看引用來源
其實每一次服侍主人都想主人開心同舒服
淫奴舒唔舒服唔重要
Part 1
好記得再見主人果日,佢Book定房係酒店等我
踏緊車過去果時主人不停msg問我仲有幾來到主人等緊淫奴服侍,果刻的確好開心好想快d到酒店。終於到 ...
你有幾多個主人?

Part 4

與主人的淫賤PS玩到噴水
果日不停sd淫相引主人,淫娃問主人想玩邊種題材
當然玩人妻,尤其是你d咁大波又淫就最正
小淫娃化身為大波人妻,老公成日係內地
所以長期獨守空圍,因為太Dry所以成日上網睇AV自摸

某一日屋企水喉壞左,叫師傅上黎睇未到前就冲個凉先
點知冲緊之制,聽到門鐘響原來師傅到左
極快速到抹身換件背心出去,一開門聽到師傅好唔奈煩
有冇攪錯咁鬼來,唔好意思要你等但見師傅視線
一直停流對木瓜到,原來著左件低胸背心仲要係白色

加上頭髮未乾髮尾d水仲滴緊更加誘惑,
然後帶師傅入廚房,檢查過程中突然水喉唔受控制
噴到周圍都係,師傅叫不如關左水制先
然後拎條毛巾比師傅抹身先,太太你都濕哂
換件衫先唔係就凍親,入房換件衫先

換衫途中因為我冇關門,師傅係門外不停緊我換衫
突然有人從後揸住對木瓜,你做咩唔好摸啦我有老公架
你個淫婦話水喉壞左,其實想引我搞你
又唔帶Bra著到咁低胸,仲要著白色引我
睇下你對Lin突哂出黎,對波又咁大一扯低件背心
你睇下乳暈幾大仲話唔想人搞你,肯定你長期冇人插

唔係既點會咁敏感,一路揸住對淫奶一路錫我耳仔
啊……唔好啊好痕啊,你咁正唔搞你都唔係男人啦
睇下你幾淫正係揸你對木瓜,淫西已經出水啦
跟著比佢推落床,用條皮帶綁住我然後托住我下巴
你再嘈既叫d兄弟一齊輪你,吞返d眼淚落肚
繼續比佢淫慾對淫奶,一路揸住對奶一路啜對淫Lin

Um.....好好味用條俐打圈奶,不停啜對乳暈
好正未見過對奶咁靚,乳暈又大淫婦你真係好淫
唔明你老公點解捨得唔屌你,你又淫又大波仲不停流淫水
然後師傅繼續不停玩緊對奶,用支大肉棒不停磨淫西
淫婦伸條俐出黎,UM.. .一路吸啜你條俐一路磨淫西

頂你咁多水既要搵野塞住佢先,不過塞住之前
淫婦抹大口同我吹硬之棒先,UM.. ..好正好舒服
唔好停繼續含,跟著就禁住我個頭抽插我個口
你個死淫娃要插爆你,UM.. ......啊…………頂唔住
要射啦同我吞哂d精,UM.. ....啊……但d精吞唔哂
由口裡留返出黎,唔好浪費d精同我奶返去
奶得乾淨既陣間餵飽你,知唔知道嗯……淫娃知道

乖啦,淫西好痕啊,淫西好痕要點做要比人插先可以止痕
成句清楚d講多次比我聽,求你用支大肉棒幫我打針
咁支針要打邊架,要打淫西到,不過打之前要奶下淫水先
抹大d對腳,UM.. ..一路奶d淫水不停流好正好多淫水,
嗯……啊……我頂唔住啦,快d扑我淫西好痕
咁自己揸住支棒棒插入淫西到,UM.. .....啊……
你個淫西好暖包住支棒好舒服,好多水好好插

一路插對波Fing下Fing下,揸住對木瓜不停插淫西
Um....繼續唔好停,我要快D扑死我,好我要插爆你
啊……點解你可以咁硬,扑得你舒唔舒服嗯好舒服
淫娃趴低我要狗仔插,嘩狗仔入你個淫西好緊好正
一路插D淫水不停流,對木瓜狂拋好正啊你
然後用手指插入淫西到睇下你幾多淫水

同我奶乾淨隻手指,D淫水好唔好味,仍然仲插緊淫西
越插越緊,你真係好鬼淫,嗯……啊我頂唔住啦
做咩你高潮啦我都未插夠,用手指檢查下淫西有冇收縮先
UM......啊一路插用手指係淫西門口撩下,
唔好啊UM......個淫西好痕頂唔住啦,係喎淫西真係收縮
插插下UM......啊……忍唔住啦,淫水由淫西噴出

我頂唔住啦,UM.....一路插不停奶我頸
你真係好正要插死你,UM....啊我頂唔住啦
快D抹大口同我吞哂D精,UM....D精好唔好味
好味就同我奶乾淨,嗯……要啜到雪雪聲
好似食雪條咁

引用:
原帖由 KOEY1201 於 2016-7-24 09:43 PM 發表 查看引用來源
與主人的淫賤PS玩到噴水
果日不停sd淫相引主人,淫娃問主人想玩邊種題材
當然玩人妻,尤其是你d咁大波又淫就最正
小淫娃化身為大波人妻,老公成日係內地
所以長期獨守空圍,因為太Dry所以成日上網睇AV自摸

某 ...
你主人好幸福

我又要修理水喉,真係好有畫面!:smile_47: :smile_47:

妳主人真係好有性福

留名先

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-7-24 04:27 PM 發表 查看引用來源

下面濕哂, 之後一定好好入
上面繼續啜唔停, 又大大力渣
我最like大大力渣對木瓜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆