上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.1k

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-5-17 01:16 AM 發表 查看引用來源
新文章預告~

係隔離網識咗唔少人...
有食好野同junk food
Junk food 就唔講喇...
好野都唔係食好多...不過一定有難忘

原來你咁忙係因為呢個原因XD~
因為識左人仲食埋, 或者被食-3-...

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-5-17 11:58 AM 發表 查看引用來源

原來你咁忙係因為呢個原因XD~
因為識左人仲食埋, 或者被食-3-...
唔係講最近喎!咸豐年前嘅事啦

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-5-17 01:16 AM 發表 查看引用來源
新文章預告~

係隔離網識咗唔少人...
有食好野同junk food
Junk food 就唔講喇...
好野都唔係食好多...不過一定有難忘

咁幾時出下啲好嘢報告呀?

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-5-17 09:21 AM 發表 查看引用來源

我個啲全部舊文黎架喇, 唔係新架!
宜家隔離個個網成人版只有人搵paid gal, 冇人真心分享...就算唔搵paid gal, 都真係一開post就搵食...

使乜理啲人,你做返自己就可以

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-5-18 08:49 PM 發表 查看引用來源

咁幾時出下啲好嘢報告呀?

你咪我嘅好野囉~:smile_o05:
估唔到你會上黎留言~:smile_o06:
你咁樣留言, 係咪想打尖要我寫你先呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-5-19 08:13 AM 發表 查看引用來源

你咪我�好野囉~:smile_o05:
你咁樣留言, 係咪想打尖要我寫你先呢?:smile_o10:
你寫咗咁耐當然要上嚟留言支持下麻

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-5-19 08:13 AM 發表 查看引用來源

你咪我嘅好野囉~:smile_o05:
表示支持!!

故事精彩,支持,支持

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-5-17 07:19 PM 發表 查看引用來源

唔係講最近喎!咸豐年前嘅事啦

仲以為係最近既事:smile_o13:

支持妳,師姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆