上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.7k

好正.ZOE 靚女..睇到硬晒

引用:
原帖由 陽光007 於 2016-1-8 11:11 AM 發表 查看引用來源
好正.ZOE 靚女..睇到硬晒
哈哈你係人都哎靚女?

引用:
原帖由 bemyway 於 2016-1-8 01:52 AM 發表 查看引用來源
係香港無玩,因為而家電話好易拍低,好麻煩;係日本就同條女狂玩,同佢酒店露台搞野,真空出街玩足一日,晚上係民宿走廊唔著衫走來走去....正呀
係咯...撞到人都冇咁驚,比人影相就慘

welcome back
快再update

搞到我扯曬

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-1-8 11:22 AM 發表 查看引用來源

係咯...撞到人都冇咁驚,比人影相就慘

如果平日,香港仲有d荒山野嶺冇人。我試過係果d地方天體,好刺激。

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-1-8 11:21 AM 發表 查看引用來源

哈哈你係人都哎靚女?

妳真係靚女

引用:
原帖由 陽光007 於 2016-1-8 04:35 PM 發表 查看引用來源

妳真係靚女
你又知xd

幾時再有更新? :smile_13: :smile_13: :smile_13:

前言
P.18

車上換衫
P.18

上山路
P.18

營地好多人呀
P.18

營內首次高潮
P.18

觀景台口爆
係帳幕到黎左一次...我估隔離營D人應該聽唔到
因為佢地都好似各自掛住傾計咁
然後緊係到我幫返佢...
我慢慢由佢個咀KISS到落去佢下面,好俾心機服侍佢
到我含住佢一陣, 佢推一推我,,, 我唔理照含到實, 佢繼續想頂住我唔俾佢吹落去..
我好奇望下佢,,佢細細聲話唔要係呢到..想係出面咁WO..

我心諗你玩到咁大? 正當我都未LOAD到可以點完成佢呢個願望...佢就著返燈, 係背囊到拎左件外套俾我, 叫我剩係著佢件外套咁出去, 話夠長WO...
我試左一試,,勉強都夠長既真係..岩岩好摭到..但唔緊身..OVERSIZE..好易走光,但都OK。
不過又諗唔著UNDER出去好似唔係咁好..唔敢唔著UNDER咁坐或者蹲近D草到...舊UNDER除左出黎抺左身又唔想著返..新UNDER又想聽朝訓醒先著..所以...最後都係放棄...著返自己條裙..雖然都係裙....都係冇UNDER著...但長D同緊身D,個安全感大D,,,起碼唔會俾妹妹掂到D草同泥..
結果我著返自己上山既衫出去,,唔同既係上下都真空左,,而佢都係一樣風褸短褲..上下都真空..同埋佢個咬左一啖既麵包..XD

行出去數一數,起碼仲有2個營著住燈,,最近我地個營好似好大,,附近一個燒烤爐圍左一堆人係到食野, 我地聽到既傾計聲就係佢地
我SP帶我一路行出營地, 冇經過佢地個爐, 所以都冇理佢地
一路離開露營區, 經過幾個應該訓左教既TENT, 我SP一路意圖想拉開我條拉鍊, 我俾佢拉左一半但用手扯住..去到過晒全部TENT.. 我先放手俾佢拉到尾...露出成個胸肚一直行..佢望望後面營地冇動靜...扯埋我條嬲落膊...我就係佢褲腳拉返佢條野出黎...一齊露出XD

就係咁拉拉扯扯..攬攬鍚鍚...除除著著...甚至跪低幫佢吹左陣...成件衫俾佢搶左赤裸上身烏低身咁含...行到去一個風景勁靚既觀景台...慶恰恰既我地連風景都冇睇就再次跪係到幫佢吹..(呢下有著衫..XD)...

其實個到都幾空曠..都唔黑..我唔知佢有冇CHECK住有冇人..但我就已經冇理...
除此之外就係凍..風大...幫佢含左陣開始有D頂唔順...佢仲伸手落黎又想除我衫,,
佢就拉我係附近一張長櫈到坐低,,我坐係側邊趴落去幫佢含..佢就俾埋自己件外套俾我蓋住...
吹多一陣...其實我覺得自己吹得唔好,, 咁凍又唔方便郁手,,又望唔到佢..剩係靠個口,,雖然都盡量整到有聲,,交晒功課..但相信平時佢會爽D
但佢反而好快想射,,,我估係因為佢都忍左全日...而且係露出既環境
佢拍拍我頭示意,,,就將一陣好熱好熱既精射晒係我口到...
佢射左勁多!應該CHOK左5~6下..多過平時好多..
我一路含住想搵野吐返出黎..但最似樣都係得佢麵包個袋....
好喇好喇...今次係我第一次吞呢個SP既精...

帳蓬內被啪到大叫..
之後我地都冇坐多陣...因為真係幾大風,,,就返營地..
返到去見到燒烤爐班人已經散左,,,得返2個係到執野..
另外有2個坐左係最近我地既營既門口,,,直情係對住我地個營..得5~6步既距離
我心入面即刻有種莫名既心跳緊張既感覺
我地原本買左D酒,,,咁同SP決定飲埋先訓...費事拎落山重..
其實我好想快D飲完...因為我已經好想要...飲飲下就攬住SP黎咀
將D酒係口內傳黎飲...大家都咀到好慶...
SP然後將我個身擰轉,,,佢又係從後向我上下其手...不過今次唔同既係...
佢將我對正營外果2個男人既方向!!
佢分開我對腳...係我耳仔邊叫我望住佢地...不斷刺激我下面粒野
我就係咁赤裸裸,,同2個唔識既男人面對面...雖然隔住塊營幕..但我當時就係咁幻想...
好快...真係好快就高潮左...我SP見我就到...就一手按住我個咀..一手加快係下面幫我..
但我唔知點解拎開左佢隻手..我想俾人聽到..但我都忍住冇好大聲
一路高潮..有一下叫得大左...對面既男人...靜左...(原本佢地係KEEP住傾計聲..)
我SP見到咁...佢對手都慢左落黎...我知道應該俾人聽到喇...但唔肯定出面聽到把聲係點...會唔會估到係咩聲..我唔知..

然後我SP問我....插唔插? 我問返佢有冇戴...然後佢就轉身去拎...
我冇半秒既停頓就爬去含佢條野..佢下面都已經好硬....
佢搵左陣都未搵到,,,我絕對係出晒全力咁幫佢吹...好HIGH 好HIGH
等佢戴好CONDOM就推我訓係到...然後開始插我
我配合住佢既郁動...好投入咁俾佢插...
之後佢又有新諗法...佢轉狗仔咁推我...又要我對住果2個男人..
一路推...佢亦控制唔到我把口...我冇好大聲咁叫.....但我肯定佢地聽到...
SP休息就係我耳仔邊問...叫埋佢地扑你好唔好..?
我話...要..!
我SP就大大力按我對胸...又叫左出黎
一路狗仔..我HIGH到對手都冇力趴低左..
過一陣我SP拉返我起身..佢一路推我..我個頭就一下一下咁撞埋塊幕到..
最後我SP戴住CONDOM係入面射晒...我都攤左係到冇晒力..
我SP除完DOM..隊埋條野去我咀...我再幫佢含一陣就完事...

冷靜過後,,,我諗到既係...聽朝見到佢地點算...

朝早受視姦
p.21

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆