上一頁下一頁
發新話題

再見

收藏  |  訂閱
278  64.8k

引用:
原帖由 CharlrsKatana 於 2015-6-19 12:25 PM 發表 查看引用來源
屌!邊條柒頭呀?
好好地有文有圖咪j囉咁撚多嘢講
宜家估中咗有獎咩,搞到大家冇得睇
幾十歲人做嘢都唔用腦

佢講得出我係邊間firm,連我fb名都知....
佢話唔比我再po相比全部人睇,要我del...

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-19 01:06 PM 發表 查看引用來源

佢講得出我係邊間firm,連我fb名都知....
佢....

小心d好喎,一於死口唔認,佢如果亂咁講野就叫佢收口,唔系既話就告佢,網上放相唔犯法,但如果中傷人就系犯法既!

又話叫我繼續玩,但又無要我做d mud....
佢真系prove到識我...只糸話唔想其他男人睇我body....成日話好掛住我,又唔講系邊個....
老公仔都叫我唔好再寫,好多謝c hing們嘅留言同pm,再見

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-18 02:15 PM 發表 查看引用來源
有人估到小妹係做邊間bank....我都係del相lah....
:smile_o02:睇故就唔好駁故啦!
真係好鬼衰D人

有緣再會

小心d好, 你在明, 人地在暗

不過呢d人一提出要求就報警拉佢啦:smile_o01:

姐係冇得扑阿怡??:smile_24: :smile_24:
但係我好想同阿怡玩狗仔喎:smile_47:
咁淫又咁正:smile_47:
揸住你對波,係咁插你,插到啪啪聲:smile_47:
之後口爆你:smile_47:
再咀你:smile_47:
等我再扯之後就抱住你插:smile_47:
之後就射係你身上:smile_47:
btw支持阿怡同樓主,祝你地幸福

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-13 01:18 PM 發表 查看引用來源
C hing們你地好,小妹叫阿yee,我老公仔edmond叫我開po同大家講自己有幾淫賤,甘我惟有聽話la xd

小妹為左留住老公仔會keep住做gym架:smile_o05: 不過就無大波波  得34B,24,34咋....希望大家唔好嫌棄小妹la ♥上 ...
你兩個真係堅!
我想你用口幫吓我,唔知有冇機呢?

睇你地偷食到幾時:smile_34: 一個咸濕一個淫娃 洋腸試過未?

好想插到你出哂水叫唔好再中出你:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆