上一頁下一頁
發新話題

紐約工作的故事 P1 #1, P 3#31,P5 #67, P9 #129,#134, P15#215, P17#245(完)

收藏  |  訂閱
301  55.1k

引用:
原帖由 sone690 於 2015-4-10 09:17 PM 發表 查看引用來源
You love him.  And there ain't no cure for love.  The only cure is the next relationship.  Of course, you probably don't want one now, but you can just open your heart and find things to do and know m ...
Yes, U are right! There aren't no cure for love!
Next relationship! Ya!! I should have done that! There's someone waiting for me! But I can't be too selfish to just grab a comfort tool!
No, I didn't ask for return, I didnt ask for anything! I even told him thatI can be his good friend! I just asked him for not leaving me! I am satisfied as long as I can still see him.
The answer from him was ' No' . ' No' and 'No'

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-4-11 12:14 PM 發表 查看引用來源
三年前 有個類似噶故事系自己身上 對方講完中意你,跟住又話未ready好,再繼續話E家唔想發展穩定關係住,但又成日來搵我,但除了sex之外,又從來唔主動聯繫。因為呢件事,第一次醉到嘔黃疸水,攔住個陌生日喊。霖翻起 ...
咁佢都起碼中意過你,陳生話都明對於我,談不上鍾意!果刻好hurt, 我心諗我真係咁差?真係想咸!可能越知道我喺佢心目中位置,我就越驚佢會離開我!我就把自己放得越底!只要你肯搵我,無論咩都好,only sex我都無所謂!但係我現在連呢個機會都冇:(
我成日都飲到嘔Ka! 我以前做PR,飲茶灌酒日日事!返而同佢,我想清醒D,因為清醒會記得多D,我同佢第一晚我係無醉Ka!每一刻都仍然記得!真係好鍾意攬注佢,塊臉痴注佢背脊!smell him!

引用:
原帖由 Scoachp 於 2015-4-11 12:18 PM 發表 查看引用來源

我?定Anna?

我就冇mood 出喇
落雨又cool
Blue blue gloomy weather oh no no
今日會出街!5想諗太多野,食餐好飯,見見好友! 大家都跳出blue day 來個happy face la xoxo

引用:
原帖由 bb33bb 於 2015-4-11 02:55 PM 發表 查看引用來源
Anna 係可以的話,希望妳講埋隊嘢之後的性愛喇

Bb33bb, 隊完野真係好wild!  經歷難忘!不過係同我ex hubby woo! 要開個另一個post 先得woo!

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-11 04:07 PM 發表 查看引用來源

今日會出街!5想諗太多野,食餐好飯,見見好友! 大家都跳出blue day 來個happy face la xoxo

Waaaaa
Anna D 口號真係正
Enjoy ur time sweety

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-11 04:05 PM 發表 查看引用來源

咁佢都起碼中意過你,陳生話都明對於我,談不上鍾意!果刻好hurt, 我心諗我真係咁差?真係想咸!可能越知道我喺佢心目中位置,我就越驚佢會離開我!我就把自己放得越底!只要你肯搵我,無論咩都好,only s ...
Yea.. Smell smell smell
The scent ....

引用:
原帖由 sylvia_anna 於 2015-4-11 03:44 PM 發表 查看引用來源

Good afternoon scoachp n tiger,
It's 3 something am here! Woke up again in the middle of the night!!
I used to hate weekends so much! Coz he never appeared during weekends! Family day!

...
Hey sweety ! Come come hug ....Insomnia ? Drink some milk before going to bed...hope it helps
I used to hate weekends so much------> by the same token , we used to like working days  
Hahaha

明白,等待妳開新post

Good nite 樓主
Sleep through the night

Part VII

很快要離開這地方,我好想念他,很想再見他一面。
鼓起勇氣,發了一句 How are you doing給他。
他沒有回復,晚上我又發了一次訊息!今次跟他談了一會。我問可不可以見到他,他說「不」!我沒有追問!是因為你已在女友家?還是你真的不想見到我呢?這些都不重要!

第二天,我跟自己說是最後一次吧!我發了訊息給他。一樣的how are you doing?
之後我便問他:「我們可否像以前般?」
他:「不可以!不會再見!是為你好!」
我説:「我什麼都不要,不要回報,不要承諾,甚至一段關係。我樂於做你身體旁的一個朋友,你覺得有須要便找我吧!我可以等。」
他:「你不用等,已經告訴過你我是不會跟你一起!對你,我是有內疚的!你認識我多久?你知道我是什麼人嗎?你了解我多少?你懂得什麼?我不見你是想你好!你不明白我亦沒辨法!我是不會再與你見面!朋友也不用做,你不用等!我唔會講多次!」

那一刻,我真的很難受!心口那種被壓著,呼吸不到的感覺仍然歷歷在目!我一世都不會忘記這種感覺!我不想你為我好!我知道我在做什麼!為什麼連一個機會也不給我!

我已經把自己放得很低了,低到我只求見到他。我什麼也不要!真的什麼都不要!他有必要這樣嗎? 我已經盡量少找他,訊息也不敢多發,我害怕他覺得我煩,我見到他時唔會問多餘問題,唔會講太多話,讓他覺得我唔係痴身人,我唔會令佢有負擔的感覺!不過,這些都沒有用。

但他也說得對!我認識他有多久?感情可以几深?

不見幾個月便沒事吧!可能只是一時迷失!

人都顛!思覺失調!不好意思!寫到1999

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆