上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.2k

想辦法灌醉佢啦,扑左佢先有轉機。
因為人地係你老媽仔個friend炸,咪一直只會照當你後輩看待

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-6 05:15 PM 發表 查看引用來源

咁之後呢?點先,食飯好易咋,不過食完點?你教我
食完咪再睇場戲囉 搵D愛情片 跟住係戲院就表演你既風度
問佢凍唔凍 凍就放隻手係佢博頭 之後叫佢挨住你會舒服D
之後咪KISS佢囉 之後.... ....
明唔明???

引用:
原帖由 leeyu 於 2014-12-6 09:22 PM 發表 查看引用來源
想辦法灌醉佢啦,扑左佢先有轉機。
因為人地係你老媽仔個friend炸,咪一直只會照當你後輩看待

係,除左飲酒之外,基本上都無咩可能會食到

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-6 09:59 PM 發表 查看引用來源
飲完仲要帶人去開房:smile_42:

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-6 21:59 發表 查看引用來源
我覺得唔係好辦法囉, 如果佢真係對你冇野既你就真係大獲

師兄加油啊

引用:
原帖由 heskey2000 於 2014-12-6 10:07 PM 發表 查看引用來源
我覺得唔係好辦法囉, 如果佢真係對你冇野既你就真係大獲
我都曾經問過佢飲酒問題,佢話佢飲乜酒都好就會面紅想訓,全身發熱,情況同當晚差唔多。

我就打算到算大家並排坐埋一齊飲酒架,如果佢咁上下,會唉落我膊頭,到時我想下kiss佢,如果成功,佢又無反抗,我咪下一步囉,如果反抗咪講句sorry...我以為你係我前女友:smile_o03:

大家點睇?不過地點都好難搵,公園就太危,屋企又無可能,我老母一定在家。一係後樓梯:smile_o05:

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-6 10:50 PM 發表 查看引用來源

我都曾經問過佢飲酒問題,佢話佢飲乜酒都好就會面紅想訓,全身發熱,情況同當晚差唔多。

我就打算到算大家並排坐埋一齊飲酒架,如果佢咁上下,會唉落我膊頭,到時我想下kiss佢,如果成功,佢又無反抗,我咪下一 ...
果次個後樓梯試下:smile_14:傾過計飲酒都自然d:smile_44:

她醉了都唔揸波啜奶咀,
又無驗鮑魚,
無寫真照,
無好嘢食是活該的!

睇哂同埋d留言
1)你話佢we chat 個朋友圈有經常up相,如果係一個偷食acc or 傾咸野acc, 唔怕俾人圖文並”謀” cap 出黎唱咩?
2) 好似係你地用假acc叫佢穿性感d,佢先咁做
3) 盒套係開左定無開?如果係新,可能係佢剛買,等帶返屋企用而唔係佢故意帶出街同人偷食,再者當晩佢老公請客,偷食都唔係果日偷啦嘛?
4)你地可以用假acc話岩岩教完人修瘦,又話去吊西,咁佢同佢老公唔用套都可以係假,唔係男人先可以吹水吧?咁今日唔用,唔代表次次都唔用。
5)我直覺佢係一個有情有義的女人,當佢話你媽成日叫佢介紹女仔你識,佢形容佢地係勤力同白淨,係宜個世代,你有幾耐冇用勤力,上進等字眼去形容女性,可能你未遇到,冇問題,但我覺得佢自己本身係點既人先有點既朋友,當然,唔係話勤力的女人唔偷食,但偷的話會偷在值得既人身上。
6)佢咁關心你唔係必然,宜個世上有幾多個阿媽朋友個仔你係會關心?珍惜,再者,係老闆炒你,點解要報係女人身上,佢對你咁好,係男人就報係男人度,搶佢d生意,而唔係屌人老婆。

如唔岩聽唔好意思。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆