上一頁下一頁
發新話題

有無dd食過大自己7/8年以上既姐姐??

收藏  |  訂閱
565  24.3k

真係好點味
怕怕羞,一上床勁易濕,又主動,又放
技巧好,到家既口技

回味只有點憶

有D想試不過冇咩機會
通常都係細/同年:')

引用:
原帖由 winwin87 於 2014-12-1 12:11 AM 發表 查看引用來源
有D想試不過冇咩機會
通常都係細/同年:')
最近識左個大我6年女戰神...

我覺得好睇好唔好彩....
識左2日已經比相我睇, 原本仲想去爆房不過咁岩有d事無食到...

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-12-1 05:40 PM 發表 查看引用來源

最近識左個大我6年女戰神...

我覺得好睇好唔好彩....
識左2日已經比相我睇, 原本仲想去爆房不過咁岩有d事無食到...

:smile_o12:有得食都唔食

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 05:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:有得食都唔食
係, 有個女性鬥士都問我點解唔食

太多原因, 唔食住hold 一 hold
我都唔係第一次唔食...

試過大10年嘅人妻;生過
技巧五錯;夠主動
食過2次;之後識左新bf 就冇聯絡

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-12-1 05:47 PM 發表 查看引用來源

係, 有個女性鬥士都問我點解唔食

太多原因, 唔食住hold 一 hold
我都唔係第一次唔食...

我估你真人一定既大支,又靚仔,唔係點會咁多野食

引用:
原帖由 arsing504 於 2014-12-1 05:48 PM 發表 查看引用來源
試過大10年嘅人妻;生過
技巧五錯;夠主動
食過2次;之後識左新bf 就冇聯絡
人妻仲要有sp之餘又有bf?咁呢個人妻都好忙下喎

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 11:30 PM 發表 查看引用來源

我估你真人一定既大支,又靚仔,唔係點會咁多野食

師姐無試過叫人出黎 但個男人因為一D事唔食咩..??
我最近都試過..haha 之後個女仔估唔到我會甘

引用:
原帖由 hin25 於 2014-12-1 11:53 PM 發表 查看引用來源

師姐無試過叫人出黎 但個男人因為一D事唔食咩..??
我最近都試過..haha 之後個女仔估唔到我會甘
真係未試過喎,比著我1定咩自信都無晒
咁你做咩唔食個女仔?比屋企果個發現?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆