上一頁下一頁
發新話題

hubby拉低我件V領吊帶背心(Update#124,#114,#94,#70,#46,#47)

收藏  |  訂閱
306  121.9k

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-11-6 02:45 AM 發表 查看引用來源
我是團飯:smile_o05:我wallpaper好多tiffany, taesica, hyo, sunny, 2ny yuny 好多好多個人同CP
不過好多單人jessica:smile_o13:太多代言相同雜誌相影得好靚
咁kystral??? 你應該LIKE佢

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-6 02:51 AM 發表 查看引用來源

咁kystral??? 你應該LIKE佢
還可以喇:smile_o10:不過對FX無乜感覺

PS:同埋唔好mention"走左嘅jessica"佢未死:smile_o02:

你咁夜都未訓?:smile_o06:

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-11-6 03:23 AM 發表 查看引用來源
PS:同埋唔好mention"走左嘅jessica"佢未死:smile_o02:
ok, 離隊既jessica... 冇左佢, 成隊好似差D

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-11-6 03:23 AM 發表 查看引用來源
未訓, 係因為剛做完公司D野, 睇波, 同試衫中

支持繼續出文。

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-6 03:42 AM 發表 查看引用來源

ok, 離隊既jessica... 冇左佢, 成隊好似差D
我心中永遠都無離開過
引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-6 03:44 AM 發表 查看引用來源

未訓, 係因為剛做完公司D野, 睇波, 同試衫中
睇咩波???

口爆都好多... 有幾次, 我"續"親, "續"到系鼻流返出黎...
咁請問樓主有無吞精呀?精液喺個鼻度嘅感覺同味道如何?

我都好想口爆妳,睇住d精喺妳咀角流出嚟,或者射嚟她條脷上面,好似d cream咁,好性感。
另外就係好想偷窺妳裙底,eg上扶手電梯時,上巴士,電車樓梯時,坐喺咖啡店內望到你走光等,特別係見到你d陰毛,諗起條賓周都硬晒,想對住你打飛機,你就一邊睇一邊伸脷lam咀。

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-11-6 10:58 AM 發表 查看引用來源

我心中永遠都無離開過

睇咩波???
我都係咁諗, 希望有一日Jessica可以come back啦...

睇歐聯

引用:
原帖由 houbou 於 2014-11-6 03:23 PM 發表 查看引用來源
口爆都好多... 有幾次, 我"續"親, "續"到系鼻流返出黎...
咁請問樓主有無吞精呀?精液喺個鼻度嘅感覺同味道如何?

無吞精呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆