上一頁下一頁
發新話題

最愛面對面的... 坐蓮 #190 #260 #295 #319

收藏  |  訂閱
371  53.3k

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 12:11 發表 查看引用來源

i wil escape:smile_o13:
escape係冇用架 :smile_o01:

btw,師姐皮膚好白好滑。:smile_o09:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 11:33 AM 發表 查看引用來源
一開始T 先生俾我個感覺好攪笑,唔係因為佢成日講笑,而係佢講野把聲有啲低啞,有時講講下野又會清下喉嚨,又試過聽佢講野食左隻字後停左兩三秒講但係把聲又好似清亮左。或者應該係覺得可愛多過講笑,不過我聽 ...
我都好鍾意你個咀....

引用:
原帖由 love39874 於 2014-8-3 12:19 PM 發表 查看引用來源

escape係冇用架 :smile_o01:

btw,師姐皮膚好白好滑。:smile_o09:
nonono, effect by camera apps only

引用:
原帖由 azpui 於 2014-8-3 12:20 PM 發表 查看引用來源

我都好鍾意你個咀....
我都好鐘意

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 12:33 PM 發表 查看引用來源

我都好鐘意

咁我同你喜好都幾似喎

引用:
原帖由 azpui 於 2014-8-3 12:35 PM 發表 查看引用來源

咁我同你喜好都幾似喎
咁都得?

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 01:02 PM 發表 查看引用來源

咁都得?

唔係咩,我地都鍾意你個咀
你下面個咀我都鍾意

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 11:33 AM 發表 查看引用來源
一開始T 先生俾我個感覺好攪笑,唔係因為佢成日講笑,而係佢講野把聲有啲低啞,有時講講下野又會清下喉嚨,又試過聽佢講野食左隻字後停左兩三秒講但係把聲又好似清亮左。或者應該係覺得可愛多過講笑,不過我聽 ...
D文多左鋪陳-3-......雖說不錯XD"

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 10:35 AM 發表 查看引用來源
第一次同初戀男友發生關係,第一次同人全裸相對,互相接觸撫摸,係最正常不過既男上女下,佢既第一次,加上我既第一次,其實大家可能都估到,男既可能因為係第一次,所以好快已經出左,女既只係覺得“喔!完左。”, ...
Great! push~~

引用:
原帖由 毛兔布公仔 於 2014-8-2 04:17 PM 發表 查看引用來源

咁摸唔摸得?:fst_002:

摸到距上火:fst_011:,等距主動
我唔敢點深入摸呀, 都唔知佢比唔比:smile_13:
佢好似好擴拒咁:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆