上一頁下一頁
發新話題

四街帖

收藏  |  訂閱
488  124.9k

回覆 267# 的帖子

叫埋我呀下次:smile_o06: 師兄可否pm近邊頭:smile_o06: 小弟明天正想上去探險,揾幼幼補足生日:smile_44:

乜羅湖村仲有野玩?
幾年前又過公安嚴打, 以為摺晒啦

引用:
原帖由 骨精正宗 於 2013-10-14 01:56 AM 發表 查看引用來源
乜羅湖村仲有野玩?
幾年前又過公安嚴打, 以為摺晒啦
死完可以再有!

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-10-14 01:38 AM 發表 查看引用來源
叫埋我呀下次:smile_o06: 師兄可否pm近邊頭:smile_o06: 小弟明天正想上去探險,揾幼幼補足生日:smile_44:
補足你生日快樂

回覆 271# 的帖子

拉莫斯兄,向內地我都係新手,不過男性本能引領我前進。

羅湖村其實就係出左羅湖火車站後,你會見到香格里拉酒店,後一條街正是羅湖村。那裡大大隻字寫住羅湖村,一定搵到。師兄,如果去左,記得寫番合報告交流下

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-10-14 07:32 PM 發表 查看引用來源
拉莫斯兄,向內地我都係新手,不過男性本能引領我前進。

羅湖村其實就係出左羅湖火車站後,你會見到香格里拉酒店,後一條街正是羅湖村。那裡大大隻字寫住羅湖村,一定搵到。師兄,如果去左,記得寫番合報告交流下
好容易搵到

回覆 272# 的帖子

一定總有好多野玩,沿路都是性感美女坐著的足浴、髮廊。我初時想,門口落地玻璃,係唔係邪? 但直覺話我聽有,於是進去問下價先,30人仔那麼便宜,正骨都抵。但原來美女帶我上2樓,咁我就知一定有,上樓梯時,我還大膽摸她Pat,唔反抗,正! 不過,上到去,我都係要問清楚總共收人仔多少,原來只是130人仔,抵玩。

反而,沿路的雞婆,我就真係唔敢跟她上去,個D應該危險

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-10-14 07:45 PM 發表 查看引用來源
一定總有好多野玩,沿路都是性感美女坐著的足浴、髮廊。我初時想,門口落地玻璃,係唔係邪? 但直覺話我聽有,於是進去問下價先,30人仔那麼便宜,正骨都抵。但原來美女帶我上2樓,咁我就知一定有,上樓梯時,我還大膽 ...
G頭沒咩危險o既,我都成日食

回覆 278# 的帖子

幾銀? 服務如何?

油麻地廟街139號,凌晨4時許,一對年約40歲男女,在街頭拉扯糾纏,亞裔女子報稱被對方毆打,警員到場調查,現場消息稱,有人因「肉金」問題發生爭執,警員事後將兩人一併帶署調查。:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆